11 Lut 2013, 12:45
Mam do sprzedania nową książkę:
SAMOCHODOWY TRANSPORT KRAJOWY I MIĘDZYNARODOWY. KOMPENDIUM WIEDZY PRAKTYCZNEJ. TOM V
Autorzy: D. Starkowski, K. Bieńczak, W. Zwierzycki
Jest to najnowsze wydanie tej serii, tom V z 2012.
Kupiłem książkę do własnego wykorzystania, na dzień dzisiejszy nie jest mi już potrzebna. Książka nie nosi żadnych śladów użytkowania, mam ją kilkanaście dni i korzystałem tylko raz. Jest więc nowa.
Jest to najnowsza publikacja wydawnictwa SYSTHERM z zakresu transportu.
W obecnym tomie omówione zostały następujące zagadnienia: Przewóz artykułów żywnościowych, Przewóz żywych zwierząt, Transport odpadów, Przewozy specjalistyczne (nadwozia specjalistyczne), Transport ładunków nienormatywnych, Transport drogowy drewna, obszerny rozdział poświęcony zagadnieniom transportu kombinowanego oraz jednostek ładunkowych występujących w transporcie intermodalnym.
Poradnik został wzbogacony i uzupełniony o Suplement tomu IV wyd.1 - Przepisy w transporcie drogowym - System pobierania opłat za infra- strukturę drogową w Europie, zgodnie ze stanem prawnym z dnia 31.03.2012 r .
Poradnik ten opracowano z myślą o kierowcach i pracownikach zobowiązanych do uzyskania Świadectwa Kompetencji Zawodowych, a także o osobach zarządzających transportem. Zgromadzona wiedza jest niezbedną dla właścicieli i specjalistów przedsiębiorstw transportowych, organizacji samorządowych i stowarzyszeń transportowo-spedycyjnych, ośrodków kształcenia i doskonalenia kierowców zawodowych.
kontakt: [email widoczny po zalogowaniu], wystawiłem też na allegro. Cena 100zł+ koszty przesyłki