Czat

15 Kwi 2008, 21:38

Myślę, że ten czat może być ciekawy...jak będzie lipa to najwyżej się go wywali, zobaczymy co Admin napisze.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

16 Kwi 2008, 13:21

to samo chciałem napisać ;P

Jak będzie chamstwo czy coś w tym stylu sie skasuje ;)
Szatek
Aktywny

Miejscowość: Elbląg

16 Kwi 2008, 15:31

a czy widzisz chamstwo na tym forum??;P

Ostatnio widziełm takie forum gdzie były blokowane brzydkie słowa to ludzie dawali zamiast ** krople w wyrazie i admin nic z tym nierobił;D
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

16 Kwi 2008, 17:10

Na tym forum sie nie spotkałem ;) Ale to taki przykład ;P
Ja zauważyłem że na niektórych forach admini nic nie robią żeby nie stracić użytkowników ale same bydlaki tam są ;D
Szatek
Aktywny

Miejscowość: Elbląg

16 Kwi 2008, 20:19

Jeżeli chodzi o ten CZAT to pomyślę nad tym i nad jego funkcjonalnością. Zobaczę jak to będzie wyglądało od strony technicznej i dam znać ;)
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

16 Kwi 2008, 22:20

To jak już Panie będziesz myślał, to pomyśl też jako tako nad naszymi oznaczeniami nad avatarami :)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

McLaren Senna - wydech o sześciokątnym przekroju
    W przypadku McLarena Senna możemy mówić o dwóch typach wydechu, bowiem na niektórych rynkach układ wydechowy samochodu jest zakończony dwoma końcówkami, a na innych trzema. Ta druga konfiguracja ...
    Zadbaj o szyby i czyste światła
    Jazda samochodem z brudnymi szybami potrafi być bardzo niebezpieczna i znacznie ograniczać pole widzenia. Zwłaszcza zimą podczas opadów deszczu lub śniegu, gdy na drogach leży sól i błoto, które stale ...

17 Kwi 2008, 08:31

Bryann napisał(a):To jak już Panie będziesz myślał, to pomyśl też jako tako nad naszymi oznaczeniami nad avatarami :)

A dlaczego? Przecież "ładne" są. :lol:
Dać komuś palec, to rękę chce wziąść. :evil:

P.S. -> Żeby nikt nie myślał o mnie źle - sprawy moderacji, pochwały i inne tym podobne sprawy powinne wyjść od tej osoby, która nam je daje - nie mogą być wymuszane, bo to brzydko wygląda, świadczy o złym wychowaniu.
Ja apsolutnie nikomu nie żałuję moderki, czy tytułu pod nickiem, ale chłopcy ( chyba nie muszę wymieniać imion, bo wiadomo, o kogo chodzi) troszkę już przesadzacie. Jeśli Admin stwierdzi, że powinniście mieć moderkę/tytuł/czy cokolwiek innego i będzie Wam chciał je dać, to napewno da, ale dajcie już mu spokój, bo facet naprawdę jest już na maxa zapracowany, a Wy mu jeszcze d**ę trujecie.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

17 Kwi 2008, 09:07

@Kasik - wreszcie "męska" odpowiedź (nie licząc słów Admina!) w tej dyspucie! Gratulacje!

Miałem już wcześniej coś podobnego napisać, ale ja podobno wiecznie problemy widzę... ;)

PS.: @Kasik - po przeczytaniu - usuń, proszę, tego posta - boję się bana za oftopa ;)
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Rok produkcji: 1990

17 Kwi 2008, 11:16

fourup napisał(a):PS.: @Kasik - po przeczytaniu - usuń, proszę, tego posta - boję się bana za oftopa ;)
Bez przesady, nasz kochany Admin za byle co przeca nie rozdaje bananów. Co do off topa - to napisałeś (chyba :roll: ) na temat, no nie?

.....Więc chłopcy, troszkę cierpliwości, a "nagroda" będzie w zasięgu ręki.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

17 Kwi 2008, 22:15

Kasik napisał(a):
Bryann napisał(a):To jak już Panie będziesz myślał, to pomyśl też jako tako nad naszymi oznaczeniami nad avatarami :)

A dlaczego? Przecież "ładne" są. :lol:
Dać komuś palec, to rękę chce wziąść. :evil: (...)

Rozumiemy wszystko. Chodzi o to, że zostałem zapytany przez resztę mojej grupy co z tymi naszymi znaczkami...a że nie wiedziałem, postanowiłem napisać tutaj, skoro ADMIN już powiedział, że będzie myślał nad czatem, może od razu nad tym pomyśleć. A nie chciałem zawracać Mu głowy PW, GG itd Ale skoro taka jest sprawa i Pan jest zajęty, to przestajemy Go nękać :) i dalej cieszymy się z tego, co zostało nam dane :)

Co do czatu to u nas chamstwa nie ma...ewentualnie częściej zdarzają się kłótnie :D, które na pewno byłyby widoczne w okienku hehe :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Kwi 2008, 09:44

fourup napisał(a):@Kasik - wreszcie "męska" odpowiedź (nie licząc słów Admina!) w tej dyspucie! Gratulacje!

popieram w całej rozciągłości :wink:
a od siebie dodam, że wciąż nie widzę u Was (Młodzi Gniewni) zmiany postępowania - wciąz gonicie za ilością postów, ciągle Wam mało władzy i często piszecie nic nie wnoszące do tematu posty :idea:
fourup napisał(a):@Miałem już wcześniej coś podobnego napisać, ale ja podobno wiecznie problemy widzę... ;)

wyluzuj, przecież to ja jestem ten zły :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

20 Kwi 2008, 18:21

O!

Admin się sprawił i widzę, że "Młodzi gniewni" właśnie dostali swoje upragnione emblematy Moda... ;)

Ciekawe, czy znajdą chwilkę, żeby Adminowi podziękować... :roll: :?:
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Rok produkcji: 1990

20 Kwi 2008, 19:40

Oczywiście że znajdziemy. I dziękuje w imieni całej grupy. A tak wogóle nawet nie zauwarzyłem.
Chomik90
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łowicz
Prawo jazdy: 26 06 2008
Auto: BMW
Silnik: 2.0 d 136km
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999

20 Kwi 2008, 21:43

Karson napisał(a):
fourup napisał(a):@Kasik - wreszcie "męska" odpowiedź (nie licząc słów Admina!) w tej dyspucie! Gratulacje!

popieram w całej rozciągłości :wink:
a od siebie dodam, że wciąż nie widzę u Was (Młodzi Gniewni) zmiany postępowania - wciąz gonicie za ilością postów, ciągle Wam mało władzy i często piszecie nic nie wnoszące do tematu posty :idea:

Bardzo sorki kolego, ale póki co mamy tylko jeden dział (prawdę powiedziawszy), dokładnie ten o muzyce. Ostatnio została poprawiona wypowiedź jednego z kolegów odnośnie przekleństwa...co do innej pracy przepraszam bardzo ale nie mamy nic do roboty, ponieważ wszyscy w tym temacie piszą do tematu. Tak więc co mamy robić Twoim zdaniem?? jeszcze dodatkowo ?? Co do gonięcia za ilością postów gadka bez sensu, bo się kłótnia zacznie..
Tak więc nie karcie nas, tylko przyjmijcie "nowych" :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Kwi 2008, 22:47

Nie tylko jedna wypowiedź, bo ja też poprawiałem, wywaliłem kilka postów z tego co pamiętam i poprawiałem błędy, po drugie jak kolega wspomniał...mamy tylko 1. dział...wyluzujcie troszkę...
Ostatnio edytowany przez Piter, 21 Kwi 2008, 08:01, edytowano w sumie 1 raz
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM