Części do samochodów - gdzie kupujecie ?

28 Mar 2019, 10:11

Tylko i wyłącznie w proengines, sprawdzony punkt i testowany przez lata, mają całkiem dobre oferty i szeroki wybór częsci.
trobool
Obserwowany

01 Kwi 2019, 12:24

Witam, ja kupuję części w amjoil. Zawsze mają to czego mi potrzeba. Bardzo dobrej jakości części i produkty w całkiem atrakcyjnych cenach. Szybko realizują zamówienie, co jest dla mnie największym plusem. Polecam.
karol09
Obserwowany

02 Kwi 2019, 10:36

To zależy jakie części i do czego. Jak ktoś ma forda to kupi w sklepie dedykowanym tej marce, jak ma bmw to kupi w sklepie z częściami do BMW itd. Ja mam Land Rovera i kupuję w sklepie z częściami do anglików.
mauryc
Nowicjusz

29 Maj 2019, 16:51

Najlepszy sklep z częściami to zdecydowanie Pro ENGINES tam sa najlepsze ceny i największy asortyment
Mariola933
Obserwowany

13 Cze 2019, 12:23

Ja jakiś czas temu odkryłem ten sklep ucando i robię zakupy już w zasadzie tylko u nich. Mają bardzo dobre ceny i super obsługę, a paczki wysyłają szybko więc jak dla mnie super wygodne rozwiązanie. Polecam wszystkim!
speedy62
Początkujący

Prawo jazdy: 15 07 2003
Auto: Ford Mondeo

18 Cze 2019, 13:44

Jest cała masa serwisów. Zależy czy to auta osobowe, czy też inne typy pojazdów. Jeśli chodzi o asortyment do Tirów, samochodów ciężarowych My jako firma Star-hurt posiadająca tego typu elementy, oferujemy szeroki wachlarz możliwości w różnorakim zakresie.
Starhurt
Nowicjusz

Miejscowość: Działdowo
Prawo jazdy: 01 01 1992
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nissan
Paliwo: Inne
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe systemy miejskie we Włoszech wdrożone przez Kapsch
    Firma Kapsch TrafficCom, specjalizująca się w innowacyjnych rozwiązaniach z zakresu telematyki transportu, wygrała kolejne trzy przetargi na przygotowanie oraz wdrożenie inteligentnych systemów zarządzania ruchem miejskim ...

08 Lip 2019, 12:00

Ja przeważnie w stacjonarnych sklepach, akurat w necie takich rzeczy wolę nie kupować tylko na żywo obejrzec
karko
Nowicjusz

27 Gru 2019, 13:13

To zależy :) Ja w dużej mierze stawiam na intrader.pl gdzie ostatnio też zamawiałem rozrząd. Mają spory wybór i do różnych aut także warto sprawdzić i porównać sobie ceny bo można sporo zaoszczędzić i czasami jeszcze złapać darmową dostawę.
RomekTos
Nowicjusz

17 Sty 2020, 13:45

Zamawiam części w sklepach internetowych Alleczesci i Malexa.
Integra
Obserwowany

Miejscowość: Koszalin

03 Mar 2020, 17:20

OLX, allegro plus sklep online Superparts
warsztatowy
Obserwowany

Przebieg/rok: 20tys. km
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2019

03 Mar 2020, 19:55

Nie boicie się kupować przez olxa?
wojtek266
Nowicjusz
Awatar użytkownika

04 Mar 2020, 11:32

Zależy co kupuję, na pewno części mocno mechaniczne - elektroniki zdecydowanie nie. OLX wiadomo, bywa jak na loterii, ale to samo jest z wieloma sprzedawcami na Allegro.

Generalnie jak kupuje się używane części, to wszędzie mogą być problemy - niezależnie od źródła zakupu. Dlatego jak trafię na OLX sprzedawcę, który się "sprawdził" to staram się przyszłe zakupy tez robić u niego, nawet jeśli potrzebuje czasu na załatwienie części
warsztatowy
Obserwowany

Przebieg/rok: 20tys. km
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2019

10 Mar 2020, 16:28

Bardzo fajne opcje mają w aparts gdzie od jakiegoś czasu robię zakupy dla siebie i dla firmy kumpla.
maćko90
Nowicjusz

30 Mar 2020, 08:22

Możesz zerknąć sobie do sklepu jdmshop.eu mają właśnie części do Hondy. Ja kupuje już od dłuższego czasu do swojej Civic części u nich i z jednej strony dobra jakość i cena, z drugiej również ten wybór maja bardzo duży wiec do każdego modelu można na spokojnie dopasować.
Ostatnio edytowany przez Kao, 04 Maj 2020, 12:42, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin IV. 4.e
Max77
Nowicjusz

30 Mar 2020, 17:18

ja jestem moze i starodawny i zacofany ale jednak wole kupować części w stacjonarnych sklepach, przynajmniej widze co kupuję
golus15
Obserwowany