Jeśli chodzi o grubsze naprawy to stawiam auto do mechanika bo nie za bardzo mam czas żeby grzebać w samochodzie. Z tego co wiem to mój mechanik zaopatruje się w części ze sklepu ucando.
Polecam kupować w sklepach internetowych. Jest dużo taniej niż w normalnych sklepach. Np. aleczesci.pl mają ponad milion części, duży wybór i bardzo tanio. Polecam
Polecam zakup części na technical.pl Mają bardzo bogatą ofertę i profesjonalną obsługę. Chętnie odpowiadają na pytania, a sama oferta jest szczegółowo opisana. Szybko też wysyłają towar. Bardzo fajna strona i można dzięki niej zamówić świetne części bez wychodzenia z domu.
Ja od siebie polecam "aleczesci". Mają niskie ceny wystarczy porównać z konkurencją ostatnio zaoszczędziłem na zamówieniu prawie 50 zł, więc to też nie byle jakie pieniądze
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Pierwszy na świecie wyścigowy samochód z turbodoładowaniem Zwykle innowacyjne rozwiązania trafiają ze sportu wyczynowego do pojazdów seryjnych. W przypadku turbosprężarki było dokładnie odwrotnie. W 1962 roku Oldsmobile zaprezentował model F-85 Jetfire, pierwszy na świecie ...
No cóż, ja mogę polecić bardzo dobry sklep internetowy gdzie dobierzecie stosunkowo tanio szyby samochodowe (szyby24). Ostatnio musiałem wymienić w swojej Fieście przednią szybę (młodszy brat + piłka = ...). Mogę pochwalić z czystym sumieniem szczególnie obsługę klienta, szybki kontakt i przede wszystkim rzetelne odpowiedzi. Jakby ktoś był w potrzebie to zachęcam odwiedzić ten sklep
zdecydowanie sklepy internetowe, czesci o niebo nizsze niz w stacjonarnych bo w internecie jest duza konkurencja, polecam popatrzec tanio maja np. na aleczesci.pl
Duża oferta części samochodowych ma Luma, polecam osobom z Poznania i okolic. To bardzo dobry warsztat samochodowy. Na miejscu potrafią doradzić odpowiednie akcesoria i części w zależności od modelu naszego auta. Ceny tych usług są korzystne.
nie kupuję, bo kto mi je potem wymieni Jadę do ASO, na miejscu kupuję co trzeba i od razu mi wymieniają, ostatnio np. czujnik cofania sobie kupiłam, mieli świetną promocję przed swietami
Ja się staram szukać lokalnie po stacjonarnych sklepach, a jak już naprawdę nie mogę znaleźć to szukam w Internecie, ale staram się unikać allegro czy otom oto, ostatnio trafiłem na firmę która w tydzień sprowadziła mi to co chciałem.
Ja już od lat części kupuje wyłącznie w części samochodowe w zamościu i szczerze mówiąc trafiłem tam, po tym jak wpisałem w wyszukiwarce hasło części samochodowe zamość. Jak dla mnie to najlepsza metoda, ogłaszać się w internecie, dziś każdy szuka tam dosłownie wszystkiego
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek Firma Pomoc drogowa Inspect Car Robert Krzyżek swoją działalność prowadzi nieprzerwanie od 2019r. Naszą pasją jest pomoc drogowa i związane z nią usługi holownicze w Krakowie, oraz na autostradzie A4 Kraków. Firma posiada licencję wspóln ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.