Jeżeli akumulatory samochodowe to na przykład w Bat Profi. Bardzo dobra hurtownia akumulatorów. Ceny normalne, duży asortyment więc bez problemu można dopasować akumulator do własnego samochodu. Same akulatory dobrej jakości i żywotności.
Ja kupuję części przez Internet, od długiego już czasu w Sapart.pl W ostatnim czasie wahacz do Audi A6 - Sapart.pl. Bardzo bogate wyposażenie, fajne ceny, rabaty i darmowa dostawa.
Mam koleżkę, który prowadzi warsztat samochodowy, zawsze jak coś trzeba wybieram sobie z katalogów delphi i mi po hurtowych cenach później sprzedaje. W necie nawet w najtańszym sklepie wyszło by mi drożej
Części kupuję przez internet. Nie zawsze są to sklepy typowo motoryzacyjne. Czasem zdarza mi się ale rzadko podjechać do hurtowni motoryzacyjnej z reguły wychodzi drożej niż w necie z przesyłką za taką samą część ;/ Najdroższa hurtownia to chyba intercars tam ceny są z kosmosu nawet przy rabacie.
Ja zamawiam w sklepie internetowym Ucando. Ostatnio kupowałem nawet ścianę boczną KLOKKERHOLM. Przesyłka była bardzo duża, ale przyszła w krótkim czasie. Jeśli ktoś nie ma czasu na długie poszukiwania po sklepach stacjonarnych to polecam!
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Automaster Show 2013 / relacja Na lotnisku w Kamieniu Śląskim 28 kwietnia odbyła się impreza Automaster Show 2013. Dla fanów motoryzacji przygotowanych było kilka testów sprawnościowych: jazda na trolejach czy test Stewarta, ale każdy mógł ...
Ja wszystko kupuję online... ostatnio też udało mi się kupić świetne wysokiej jakości kosmetyki do czyszczenia aut np. Premium Liquid Wax - płynny wosk do lakieru. To jednocześnie producent i sprzedawca.
Jeżeli chodzi o mnie, to od dłuższego czasu kupuję tylko od Auto Motive Tarnów. Kilka razy przejechałem się na zamiennikach, więc teraz tylko oryginalne. Jak na autoryzowanego dealera to ceny są całkiem niezłe. Generalnie brak zastrzeżeń.
Ja jestem za kupowaniem części regenerowanych, jeśli zaufany dostawca - to raczej się nie natniesz i wszystko powinno być ok, ja kupuje od paru lat w proengines.eu i jestem zadowolony.
Bardzo duży wybór auto części znajdziecie na stronie firmy superparts. Wybór jest duży bo znajdziecie tam częsci do typowych aut poruszających się po Polskich drogach, ale też do takich rzadziej spotykanych.
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.