Po wymianie silnika w Oplu Tigrze 1.6 na silnik 1.4 też dedykowany do Tigry mam problemy, błędy wyszły takie, że Nieprawidłowy sygnał czujnika stukowego i chcialem go wymienić po czym moim oczom ukazał się taki widok: Szukając na internecie nic nie znalazłem oprocz obrazka :0 i tematu na forum, że nigdzie koleś nie może znaleźć tego czujnika. Wszystko co patrze to czujniki typu: [brak zdjęcia]
Ten co ja mam jest jednopinowy a te co znajduje są dwupinowe ! Jacyś mądrzy ludzie mi pomogą bo zzieleniałem !
Niestety - będziesz miał problem z kupieniem tego czujnika. Mussisz mieć niestety czuujnik z jednym przewodem. Nie możesz założyć tego drugiego ( z dwoma przewodami ). No i jak pisałem jest cięzki do zdobycia.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Pożar samochodu elektrycznego i hybrydy - brak wiedzy i środków W ostatnim czasie dość głośno robi się w temacie pożarów samochodów elektrycznych i hybryd. Zaczęło się od głośnego pożaru Tesli. W Polsce również jeżdżą takie samochody, a nawet trójkołowce oraz ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.