Czujniki Parkowania

07 Gru 2018, 13:43

Cześć,
być może był już gdzieś podobny temat, ale nie udało mi się go zlokalizować. Chciałam kupić mamie w prezencie czujniki parkowania. zmieniła samochód na większy i czuje się niepewnie cofając, przez co się frustruje jazdą. znalazłam takie: [link do strony mediaexpert.pl wygasł]
Czy ktoś z Was miał z nimi jakąś styczność, albo umie na podstawie firmy i parametrów powiedzieć mi ,że nie będą tragiczne? Mile widziane są też propozycje innych czujników, ale moje ograniczenie budżetowe to 200zł.
Z góry dziękuję za pomoc! :D
Zagubiona
Nowicjusz

07 Gru 2018, 17:14

Na allegro takie śmietniki kupisz za polowe ceny a ja ze swojej strony nie polecam, piszczą same z siebie
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

07 Gru 2018, 17:18

to w takim razie co polecasz?
Zagubiona
Nowicjusz

07 Gru 2018, 21:55

Chyba nie polecę z czystym sumieniem nic, testowałem wiele firm z tych tańszych (do 150 zł) i nie znalazłem faworyta, z każdym były jakieś cyrki
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

07 Gru 2018, 22:23

Ok, a coś drozszego ale we w miare rozsadnej cenie?
Zagubiona
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Volkswagen Golf - kompaktowy hatchback do miasta
    W przypadku pięciodrzwiowego Golfa wersją najbardziej ekonomiczną wyposażoną w automatyczną skrzynię biegów, jest odmiana z jednolitrową, trzycylindrową jednostką benzynową o mocy 110 KM. Jej zużycie paliwa wynosi ...