CZY 18000ZŁ TO DOBRA CENA ZA SEAT TOLEDO II 1.9 TDI 1999r.

23 Maj 2009, 12:49

Witam wszystkich.
Bardzo prosze o swoje opinie na temat czy 18000zł za seat toledo II z silnikiem 1.9 TDI to rozsądna cena? auto zarejstrowane w polsce, 2 własciciel, 160 tys. przebiegu-pewny przebieg bo po znajomosci troche. wyposazenie - wszystko bez skory,klima,ABS itd. Auto z 1999r. bez alusów.
Dzięki wielkie za odpowiedz:))
POZDRAWIAM WSZYTSKICH SERDECZNIE.
gaz i łoska,opór i w pizd....;)
radex
Nowicjusz

23 Maj 2009, 15:35

no jesli bez alusow to dla mnie troszke za drogi,cena przynajmniej 17tys no ale to sa auta ktore stoja po komisach no chyba ze tu auto od znajomego albo prywatnego wlasciciela to stanowczo za drogo,kumpel 2miesiace temu przywiozl z Wloch Toledo identyko jak z twojego opisu tylko ze silnik 1.6benzyna i auto poszlo za 17tys,wiec jesli to komis to ujdzie ale jesli prywatny wlasciciel to sie targuj :!: :!: aha zapomnialem jeszcze w jakim stanie jest?? Zadbany czy jaki taki??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Maj 2009, 17:47

barol91 napisał(a): tylko ze silnik 1.6benzyna i auto poszlo za 17tys,

ale tu jest 1.9 tdi a diesle dużo drożej stoją

poza tym w komisach są też auta prywatnych użytkowników nie tylko przyprowadzane stricte na handel

a co do ceny ja podchodzę do tego tak że nie ma dobrych i złych cen są takie które możemy zapłacić albo nie.
andrewb25

23 Maj 2009, 18:03

Ja uważam,że obydwaj macie rację ,trzeba tylko wyłuskać esencję właściwa z tych wypowiedzi,jeśli ten samochód ma rzeczywiście tylko taki przebieg i jest w stanie zdatnym do spożycia to warto,samochód o b.dobrej jakości,ceniony ,trzymający dlatego cene, po znajomości?!Dobrze jest tak kupowac samochody,ja czuję ,że warto!!! ten silnik to rzeczywiście b.dobra sprawa,jeszcze rok temu te samochody nie schodziły poniżej 20000 zł w wersjach z najsłabszymi silnikami benzynowymi.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

24 Maj 2009, 08:26

no z ta b. dobra jakoscia w seacie mozna by polemizowac
a co do ceny, jesli auto jest w porzadku to cena jest dobra
niestety za dobre, bezwypadkowe i pewne auto zawsze trzeba odpowiednio zapłacic
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

24 Maj 2009, 09:57

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA WYPOWIEDZI. Odpowiadając na pytanie..auto w miare zadbane, w ostatnim czasie uzytkowane przez kobietę. Przynajmniej jest pewne ze auto raczej nie ma ukrytych wad bo inaczej nie szedł by po znajomosci.
PS.dzis bylem na giełdzie w Płocku i tam np.2001 stał za 23000zł(sprowadzony) . Zastanowie sie jeszcze i jak cos to dam znac.Pozdrawiam i mam nadzieje ze jeszcze ktoś mi doradzi;P
radex
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    SsangYong Y400 - nowy model flagowego SUV-a
    SsangYong odsłonił nazwę oraz pokazał wygląd zewnętrzny oraz wewnętrzny modelu Y400. Opracowywany przez SsangYonga nowy model flagowego SUV-a znany był pod nazwą projektową "Y400". Firma zdecydowała się nadać nowemu samochodowi ...

24 Maj 2009, 10:30

Pawlo ja się z toba zgadzam ,muszę tylko dodac jedno ,nie chce się powtarzać,dzisiaj usłyszałem szum łożyska w kole ,jutro zostanie wymienione,gdybym go nie wymienił i samochód sprzedał ktoś powiedziałby ,że Mercedesy mają przereklamowaną jakość .Wiesz o co mi chodzi,Toledo jeśli o niego będziesz dbał to samochód wysokiej jakości ,przecież czym różni się od chwalonych VW-enów?!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

24 Maj 2009, 10:40

radex mowisz ze zadbany i od kobiety no to to 18tys bedzie dobre jak za to autko
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

24 Maj 2009, 10:45

dzieki wielkie. dam znac czy dokonałem zakupu. jeszcze raz zobacze te cudo koloru złotego:) bo taki jest. jak dla mnie ładniejszy niz srebrny.Pozdrawiam:)
radex
Nowicjusz

24 Maj 2009, 10:51

no jeszcze złoty no to ja bym bral :wink:
Barol
Awatar użytkownika

25 Maj 2009, 15:15

nie rozumiem dlaczego auto od kobiety jest atrakcyjniejsze?

Rocznik i przebieg to detale. ważniejsze w jakim auto jest stanie. Jesli utrzymane i od pewnego sprzedawcy to ten Seat jest w dobrej cenie.
Joter
Aktywny

25 Maj 2009, 15:42

ja bym nigdy nie kupił auta od kobiety
jak widze jak moja sasiada dba o swojego 307 to az zal na to patrzec
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

25 Maj 2009, 19:02

Może chodzi o to,że kobiety bywają uczciwsze od nas facetów,ja z tego względu wolałbym kupić samochód od kobiety i z żadnego innego powodu,bo jakiego?! :?: :!: :shock:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

25 Maj 2009, 19:52

no właśnie ostatnio patrzyłem na auto od kobiety jak szukałem mojego porysowane z każdej strony, nie wiem czemu to ma być zaletą
Lukxxx
Początkujący

Miejscowość: Lublin