W podróży może przydać Ci się CB Radio albo mobilna aplikacja, dzięki którym unikniesz błysku z fotoradaru lub korka tworzącego się na drodze wylotowej z miasta. Akademia mFind przedstawia “przyjaciół”, którzy mogą pomóc Ci w trasie.
mfind napisał(a):dzięki którym unikniesz błysku z fotoradaru
Tego unikniesz stosując się do przepisów na drodze.
Co do aplikacji i CB to już kwestia gustu i tego czy komuś będzie chciało się klikać na ekranie podczas jazdy, czy tez łatwiej mu będzie odezwać się na CB. Niestety aplikacja nie powie ci tego wszystkiego co możesz dowiedzieć się przez radyjko.
Ja myślę, że aplikacje mobilne jakie by nie były, to nigdy nie przeskoczą CB. CB nadal jest polularne i podejrzewam, że będzie jeszcze przez długi czas. Rozmawiając przez CB można gadać nie tylko o kontrolach i radarach. Można gadać o wszystkim i co wazne podczas jazdy
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
przeciwko CB nic nic nie mam, ale jadąc z dzieckiem wole włączyć yanosika bo tam nikt nie nic komentuje i nie używa wulgaryzmów. W yanosiku informacje potwierdzone i rzecz jasna kulturka
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Poradnik kupującego #2 - Audi A4 B6 (2000-2004) Geneza Audi A4 o oznaczeniu producenta B6 wprowadzono do sprzedaży w 2000 roku jako sedan. W następnym roku dołączyła wersja kombi, a w 2002 roku kabriolet. Samochód dzieli wiele rozwiązań z poprzednim modelem o oznaczeniu ...
Moim zdaniem radio CB jest bardziej użyteczne można na bieżąco zapytać o miśki czy wypadki. W Yanosiku jest problem z wiarygodnością zgłoszenia w piątek jechałem na trasie Gniewkowo-Brzezinko na 5 zgłoszeń o kontroli z radarem wszystkie były fałszywe choć program informował, że zgłoszono przez ... 3 lub 5 minut temu. Ja staram się jeździć zgodnie z przepisami i nie przekraczam prędkości o więcej niż 10km/h od dozwolonej. W Yanosiku podoba mi się bardzo natężenie ruchu oznaczone odpowiednimi kolorami.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.