REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tutaj to bez 15k nawet nie masz co szukac bo trupy. Jak cos z V8 to cena jeszcze mocniej w gore.piotreksmoq napisał(a):A tak szczerze, wolałbym e38m bo to jest moje większe marzenie
piotreksmoq napisał(a):W hondzie wkurza mnie krótka skrzynia biegów (krótkie przełożenia), niewygodne fotele i męczarnie jakie przeżywam przy dłuższych podróżach.
no moze nie kazde ale nie ma co się oszukiwac ale japonczyki komfortem sie nie wyrozniaja. A jezeli chodzi o Touringa to mysle ze cena spoko gdyz nie jest to mocno poszukiwany egzeplarz to i cena nie jest wygorowanałysy napisał(a):Prawda jest taka, że każde auto będzie wygodniejsze od Hondy
łysy napisał(a):Napisz to na forum Civica, ostatnio jeden z naszych stałych forumowiczów rozpoczął tam dyskusję na ten temat i przez fanów Civica został zwyzywany od "trolli", a w forumowej ankiecie wyszło, że UFO (jeszcze mniej wygodne niż VII gen.) jest bardzo komfortowym autem![]()
ja widziałem kilka, w tym jednego z bliska przez dłuższą chwilę, i jak bardzo nie podobał mi się na zdjęciach (tyłek), tak widząc go na żywo stwierdziłem, że nawet mi się podobapkc napisał(a):Dziś zrobiłem prawie 660km po Polsce i nie widziałem ANI JEDNEGO Civica X