mateo199214 napisał(a):Jestem niezdecydowany,ale to chyba widać .
Widać

mateo199214 napisał(a):Chcę limuzyny która jest przestronna dlatego też zaczepiłem temat passata b5 bo wiem że on oferuje ogromne wnętrze aczkolwiek może to nie będzie limuzyna.
Znam ludzi, którzy przesiadali się z passata b5 na e46, e39 , wszyscy byli zadowoleni ze zmian. Ale z bmw na wieśwagena to motoryzacyjne cofanie się.
mateo199214 napisał(a):co zrobić z e46 które teraz mam?
Wystawić i sprzedać jak najszybciej.
Musisz uzmysłowić sobie smutną prawdę. Mimo, że Twoje e46 jest zadbane, doinwestowane to niestety zacznie szybko tanieć. Za 2-3 lata będziesz miał problem by sprzedać ja za 5 tys. E46 R4 w sedanie czeka tak samo smutny los jak do niedawna e36 4 cylindrowe czyli osiągnięcie ceny złomu by następnie powoli, powoli zacząć zyskiwać na wartości.
Skup się na tego typu egzemplarzach:
[link do klasyczny.com wygasł]
Jakość wykonania lepsza niż w e46, koszty utrzymania niższe a gdy Ci się znudzi za kilka lat to nie będziesz miał problemu z odsprzedażą, przy okazji, której prawdopodobnie zarobisz.
Sam po wakacjach sprzedam swoją e34 i jeżeli nie znajdę na prawdę wymuskanego volvo serii 700 to kupię e34 V8, przeprowadzę gruntowny remont do ostatniej śrubki i będę się nią woził do emerytury