Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Widać że do poprawek, ale może warto?
[link do oferty na Allegro wygasł] ... 92045.html
mateo199214 napisał(a):Pytanie z innej beczki,ile jest warty passat b5 (przedlift) z silnikiem 1.8t?
mateo199214 napisał(a):Zawieszenie ma super komfortowe,
mateo199214 napisał(a):to że wielowahacz w niczym mi nie przeszkadza
mateo199214 napisał(a):bo jak ktoś umie jeździć "normalnie" to zawieszenia się za nic nie popsuje .
Koniu napisał(a):Widać że do poprawek, ale może warto?
[link do oferty na Allegro wygasł] ... 92045.html
dzida napisał(a):piękne są te e28 i nie takie oklepane jak e30
mateo199214 napisał(a):Lubie stare samochody,ale bez przesady Muzeum nie otwieram,a to się do jazdy na co dzień nie nadaje .
mateo199214 napisał(a):Myślę,że jak ktoś już napisał e39 byłby dla mnie złotym środkiem,dobry silnik a w zasadzie najlepszy w swojej klasie i komfortowy samochód wygląd można przeboleć.
kirin88 napisał(a):Od kiedy e30 jest oklepane? Oklepane może i były 10 lat temu. Teraz ładnych e30 zostało już jak na lekarstwo
mateo199214 napisał(a):E30 jest oklepane?
dzida napisał(a):Po samym Biłgoraju jeździ z 15 bez większej rdzy z czego 3 na moim osiedlu;)
dzida napisał(a):Ludzie tak się chcieli nimi wyróżnić, że zrobili z niego populusa wśród youngtimerów
mateo199214 napisał(a):W sumie to zastanawiam się faktycznie nad dołożeniem skór do mojej e46 i założeniu gazu i pozostaniu przy niej bo nie wiadomo na jaki samochód trafie następny.
mateo199214 napisał(a):Zastanawiam się jeszcze nad czymś na rope,bo szczerze mówiąc jazda takim silniczkiem to rewelacja.
dzida napisał(a):Ostatnio było coś w jakimś AŚ o e38 i myślałem, że tekst to będzie składał się głównie ze słow "drogo", "ciężko naprawić", "kosztownie", "tylko dla fanów", a okazuje się co innego tak na prawdę
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW