REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Zerknij sobie jeszcze na rankomat lub tu na forum masz kilka linków do takich kalkulatorów kalkulator/ubezpieczenia-oc-i-ac/ineedl napisał(a):wychodziło mi średnio 700-800 zł w tym w PZU co miałem ubezpieczone do tej pory. Dziś przyszedł list z PZU i oferta jest o 400 zł droższa
cenna informacja, dobrze wiedzieć na przyszłośćRokiko napisał(a):Generalnie jest tak że ten ubezpieczyciel który przesyła ci propozycję kontynuacji zawyża cenę i zawsze się z tym spotykam.
Sprawdź czy te oferty są na czasie i czy np. możesz skorzystać bo czasem okazuje się że nie spełniasz warunków pomimo takiego kliknięcia w link albo oferta wygasła, a Ty przechodząc nie wiesz o tym. Już lepiej wejść na stronę ubezpieczyciela i na dole w stopce sprawdzić aktualne promocje tam też powinien być bezpośredni link do takiego zakupuineedl napisał(a):oferta najlepsza to trochę mniej niż 900 ( + oddają 150zł , youtuberzy takie promocje mają co ich reklamują, liczy się składkę z linka pod filmem i jest właśnie bonus 150 zł )
Przy przedłużaniu umowy, czy wykupie ubezpieczenia u innego ubezpieczyciela podajesz datę startową od kiedy ma obowiązywać i tyle, możesz ją nawet miesiąc wcześniej wykupić, a i tak wystartuje z określoną datą.Henk napisał(a):A co jeśli mam ubezpieczenie do powiedzmy 20 lutego i przedłużam umowę np. 10 lutego? Czy nowe OC liczy się od 10 lutego i tym samym skraca mi stare ubezpieczenie o 10 dni?