Czy facet powinien mieć samochód?

19 Sie 2010, 16:37

Mam kumpla któremu obojętne czym będzie jeżdził,jak narazie mówi że woli śmigać autobusami niż autem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Sie 2010, 22:44

Co za pytanie oczywiście że powinien mieć, do tego powinien pewnie nim jeździć! Nie każdy ma Volvo s60 które ma układy dbające o nasze bezpieczeństwo na drodze więc trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo.
faldurf
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warsaw

24 Sie 2010, 22:59

narazie mówi że woli śmigać autobusami niż autem.--kłamie!1
baca350
Nowicjusz

Miejscowość: Przemyśl

28 Sie 2010, 18:40

Nie demonizujmy samochodu, a tym bardziej faceta:)
fajnie jak fcaet ma auto, zeby kobiete mógł podwieśc, odwiesc i w ten desen tez jej zaimponowac, ale bez przesady tez - samochod to nie atrybut meskości, nie ma co sie napinac.
Skonczylabym wywod, ze "facet może miec auto, ALE nie musi..jesli jest "Fajnym FACETEM" brak auta w zaden sposob na postrzeganie jego, zwłaszcza w oczach kobiety, nie wplywa:))
Kayen
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

28 Sie 2010, 19:35

Jak ktoś potrzebuje to powinien mieć jak nie to nie :wink: I chodzi tu także o wyższe potrzeby czyli sport, rekreacja itp a nie tylko potrzeba dostarczenia wlasnej osoby do pracy :mrgreen:
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

29 Sie 2010, 12:41

Tak tak sobie tłumaczcie że brak prawo jazdy nie wpływa na to jak kobieta postrzega faceta... jasne że wpływa co to za facet który nie potrafi jeździć samochodem.
faldurf
Początkujący
Awatar użytkownika

28 Wrz 2010, 15:45

facet na pewno potrzebuje auto, gdy mu się rodzinka rozrośnie :mrgreen:
moja żona częściej jeździ autem niż ja; nawet ma żal, że robi za kierowcę w czasie imprez i spotkań rodzinnych :mrgreen:
jędrzej01
Nowicjusz

Miejscowość: znad morza

18 Paź 2010, 19:48

Haha to dobrą masz żonę że potrafi jeździć i w ogóle ma ochotę jeździć :P ah te imprezy rodzinne :D
faldurf
Początkujący
Awatar użytkownika

28 Paź 2010, 22:18

Oczywiście że powinien mieć :)
vold
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

02 Mar 2018, 12:53

Jak najbardziej powinien mieć :)
Kobieta z resztą też. Oczywiście w małżeństwie nie zawsze 2 samochody są niezbędne, ale przynajmniej każde z małżonków powinno mieć prawko
aadamw
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 05 2008
Auto: Porsche Cayenne
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2015

02 Mar 2018, 14:06

A co to, samochód to jakiś wyznacznik męskości :?: To narzędzie do przemieszczania się. Ja to w sumie wolałbym mieć samochód służbowy z kierowcą, niż posiadać auto na własność :mrgreen:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Typ: SUV

02 Mar 2018, 14:57

W sumie w 21 wieku bez auta już ciężko funkcjonować. W mieście to racja na rękę nawet czasem brak auta bo wszystko na miejscu do tego niezliczona ilość tramwajów, busów, trojelbusów, a nawet taxi. Na wsi według mnie trochę inaczej bo ciężej się dostać do miasta kiedy to zlikwidowali dużo busów, autobusów.
gber44

07 Mar 2018, 13:43

Nie ma czegoś takiego jak "facet powinien". Prawdziwy facet wcale nie musi koniecznie iść z prądem.
smaur
Początkujący

Prawo jazdy: 15 10 1986
Auto: Volvo s 60

30 Kwi 2018, 08:47

Jak dla mnie to obowiązkowo. No chyba, że ma swój moto, to wtedy rekompensuje to wszystko. Choć samochód jest bardziej praktyczny to wiadomo. Ja mam zarówno to i to i jest to najlepsze rozwiązanie. Jednak mój crossik pochłania spore ilości pieniędzy ostatnio. W sklepie enduro7.pl już niemałe zamówienia na części ostatnio chodziły do mnie. Coś chyba się obraził na mnie :D
Aldik
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 05 1980
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Opel
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2006

30 Kwi 2018, 09:23

Moim zdaniem nie ma to znaczenia. Są "faceci" którzy nie mają samochodów i świetnie sobie radzą bez nich. Ja np. bardzo jestem przyzwyczajony do samochodu i ciężko mi by było gdybym go nie miał.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999