Czy jesteś zadowolony z usług swojego WARSZTATU?

Czy jesteś zadowolony ze swojego WARSZTATU?

Bardzo zadowolony
6
55%
Raczej zadowolony
2
18%
Raczej niezadowolony
2
18%
Zupełnie niezadowolony
1
9%
Razem głosów : 11

24 Mar 2009, 15:37

Kochani forumowicze, podzielcie się wrażeniami z wizyt w Waszych warsztatach.
OBardzo mi pomożecie w mojej pracy... Z góry dziękuję za wszystkie posty.
Jimbo
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

24 Mar 2009, 20:04

Większość usterek naprawiam sam we własnym zakresie ale jeżeli wymaga ona wizyty u fachowca to mam w swojej okolicy sprawdzone warsztaty na które zawsze mogę liczyć i nie mogę na nich narzekać.Bardzo często przy warsztacie właściciel prowadzi sklep z częściami także wymiana jakiegoś elementu jest załatwiana od ręki za nie duże pieniądze.Często również udaję sie do warsztatu kuzyna ale ten niestety wyemigrował naprawiać auta za Odrę !
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

25 Mar 2009, 09:09

Dzięki norpaw, następni proszę!!!
Jimbo
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

31 Mar 2009, 12:53

jerzyk napisał(a):tylko warsztaty i sklepy z woj. wielkopolskiego

Celem jest wskazanie warsztatu do którego warto trafić i tych „drugich serwisów” naprawiających fiaty, ewentualnie można umieszczać sklepy z częściami do seicento

Jak korzystać i uzupełniać wpisy:
skala ocen 1-10 (gdzie 1 bardzo słabo/bardzo drogo, a 10 bardzo dobrze/tanio)

obsługa: 1-10
fachowość i jakość serwisu: 1-10
ceny: 1-10
dostępność części: 1-10
czas oczekiwania: 1-10
gwarancja na usługi: 1-10
inne (jakie): 1-10
Polecam/Nie polecam

Nazwa
Adres warsztatu/sklepu
telefon/mail
adres internetowy
jeżeli ktoś umie niech dołączy mapkę dojazdu (tu jest link)

barthez napisał(a):Warsztat samochodowy, Poznań i okolice.

Najlepszy mechanik w mieście. Waldemar Schmidt. W fachu od ponad 30 lat. Naprawy wykonuje szybko, rzetelnie oraz w rozsądnych cenach dla przeciętnego kowalskiego, zawsze doradzi w wszystkim, również w zakupie samochodu. Świadczy również pomoc w awarii na drodze w mieście.

obsługa: 8,5
fachowość i jakość serwisu: 10
ceny: 10
dostępność części: 10
czas oczekiwania: 9
gwarancja na usługi: 10

POLECAM

Adres warsztatu:

Waldemar Schmidt

Poznań

Zespół Garaży nr 5

ul. Umultowska (należy skręcić w z Umultowskiej w kierunku parkingu strzeżonego)

Tel. 0-604-521-253

Czynne od Pon-Pt w godzinach 10:00 do około 15:00
-czasem dłużej.

[ Dodano: 18-04-2008, 01:38 ]
Dokładny dojazd:

[link wygasł][/URL]
Seicento1.1
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: poznan

24 Kwi 2015, 13:21

My korzystamy z mechanik w Auto Korbas koło Poznania. Od lat tam odstawiam auto i póki co nie mam zastrzeżeń. Teraz trafić na dobrego mechanika, jest bardzo ciężko.
adik356
Nowicjusz

Auto: wv

15 Maj 2015, 20:03

Ja z kolei jak jestem w Warszawie (spędzam tam 2/3 roku) korzystam z usług ABCAR na ul. Myszynieckie. Raz że mam blisko, a dwa że jeszcze nie zdarzyło się aby chcieli mnie naciąć na części. Raz naprawiałem auto i podeszli uczciwie do sprawy i już zostałem ich klientem. Polecam
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Arrinera Hussarya - fakty i mity
    Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...
    Jak używać nawigacji google? Jakie są dostępne opcje?
    Google Maps to popularna aplikacja nawigacyjna, która umożliwia wyznaczanie tras i śledzenie drogi do wyznaczonego celu. Oto kilka podstawowych opcji dostępnych w Google Maps: Wyznaczanie trasy: Aby wyznaczyć trasę, ...

19 Maj 2015, 13:41

Ja zawsze robię przeglądy lub drobne naprawy w abcarze przy pradze północnej. W razie czego jak muszę zostawić auto to mi dają zastępcze. Do tej pory się na nich nie zawiodłem, więc jestem zadowolony.
Pyreks
Początkujący

Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Fiat Punto
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

26 Sie 2015, 15:35

Ja od kilku już lat korzystam z serwisu samochodowego przy aso Hondy (Honda Matraszek) w Markach na Słonecznej. Jestem bardzo zadowolona, bo po 1. naprawy zawsze były wykonywane rzetelnie i solidnie, po 2. jest to miejsce sprawdzone, bo polecił mi je mój Tata, po 3. obsługa jest przemiła, zwłaszcza doradcy serwisowi (pan Michał bardzo pomocny człowiek). Oczywiście odpowiedziałam w ankiecie, że jestem bardzo zadowolona. Zastanawia mnie, czy Ci ktorzy odpowiedzieli, że ich warsztat ich nie satysfakcjonuje, nadal serwisują tam swoje auta? i dlaczego?
krynia87
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 12 2008
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Honda Civic
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2010