DOBRY ZAKŁAD - WARSZAWA - TARGÓWEK - ABCAR

13 Maj 2015, 19:23

Polecam ABCAR ul Myszyniecka zakład z którego usług ostatnio korzystałem i jestem bardzo zadowolony. Wymienili mi rozrząd, tarcze i klocki. Części boscha w bardzo dobrej cenie (wcześniej sprawdziłem ile naprawdę kosztują i wyszło mniej więcej tak samo - a nie jak czasami próbowali mnie naciąć nawet o 100 %), solidnie wykonana naprawa. Jeżeli ktoś z Wawy ma problem gdzie naprawić dobrze i niedrogo auto to polecam ten zakład.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG

01 Cze 2015, 21:19

Ja również korzystam z ich usług. Kiedyś zaproponowała mi hestia i od tej pory zostałem ich klientem. Załatwili mi wszystkie papiery, na autko nie musiałem długo czekać. Miła obsługa i ludzie, którzy nie odstawiają fuszerki - do dzis nie widać śladu napraw. Pozdrawiam.
Pyreks
Początkujący

Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Fiat Punto
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

31 Sie 2015, 00:41

Może Targówek jest dobrą miejscówką dla Warsztatów, bo mieści się tam też Auto-Młynarski, na Chodeckiej. Specjalizują się w naprawach powypadkowych: organizują to tak, że jest naprawdę mało zawracania głowy z tym. Można im powierzyć cały temat i w sumie odbiera się gotowe auto, bo wszystko załatwiają sami. Także do wypadkowych napraw polecam ich.
Monetere
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 05 1963
Przebieg/rok: 19tys. km
Auto: Hyundai
Silnik: 1.2
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Następca Lexusa LFA całkiem możliwy
    Lexus LFA, supersamochód wyprodukowany jedynie w 500 egzemplarzach, na zawsze odmienił wizerunek japońskiej marki premium, przybliżając ją miłośnikom ostrej jazdy, a jego zdeklarowanym fanem jest nawet znany z cynicznego ...