REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nadia napisał(a):Po zapoznaniu się z opinią w raporcie nie kupiłam samochodu, o którego oględziny poprosiłam.
toyman40 napisał(a):i tak szybko nie kupisz, te firmy robią zdjęcia każdej ryski, każdego odprysku i robienie czasami 200 zdjęć jest delikatną przesadą, taki przerost formy na d treścią
Nadia napisał(a):co wpłynęło na moją decyzję, to przede wszystkim brak zgody ze strony sprzedającego na to, by inspektor przeprowadził jazdę próbną
franccc napisał(a):Po tym co napisałeś doskonale widać, że pojęcia nie masz co jest w takich raportach i jakie wady powodują, że nie rekomenduje się auta do zakupu
toyman40 napisał(a):to jest uważam dla debili i głąbów zakupowych, ja wiem co mam zrobić po zakupie jakiegokolwiek samochodu którym będę jeździł, a najwidoczniej ddzisiejszy kupujący który ma 2 lewe ręce tego już nie wie.
franccc napisał(a):Ale jak widzisz, dla handlarza, który na twoje pytanie w poście odpowiedział "my się tym zajmujemy" jesteś zakupowym głąbem i debilem bo nie chcesz wydawać swoich pieniędzy na szrot
toyman40 napisał(a):Że to wszystko to i tak jest tak 50/50 te sprawdzenie , czasami troche Lipa z tymi firmami, oni i tak nie są w stanie w 100% wszystkiego sprawdzić, zawsze coś przeoczą
szybki napisał(a):Według mnie to nie kupowałeś auta w Pl.