Czy kupić Polo z tym silnikiem ?

17 Gru 2015, 19:21

Witam z motoryzacji jestem cienki ale zamierzam kupić małe polo znalazłem takie oto ogłoszeni. "Polo z końca 2006r-model 2007. Sprowadzone z Niemiec..." jestem nim zainteresowany czy ktoś może mi doradzić czy warto ? Nie chce pakować sie w ... i skarbonkę bez dna..
dawidex85
Nowicjusz

Przebieg/rok: 29tys. km
Auto: Passat B5 FL AWX
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

17 Gru 2015, 21:18

Silnik słaby, auto od jakiegoś młodzika. Za 13k jest dużo lepszych ofert
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

17 Gru 2015, 21:38

Do normalnej wręcz spokojnej jazdy 1.2 wystarczy ale jak lubisz przyciskac na gaz to słabe jest. Do tego młody gniewny nim jeździł więc odpuściłbym
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010

17 Gru 2015, 21:46

Mam taki samochód z takim samym silnikiem od nowości i samochód ma status nie na sprzedaż bo jest bardzo dobry...ojciec kupił w salonie, potem jeździłem ja a teraz moja żona śmiga i ma przejechane 230 000 km. Bezproblemowa eksploatacja a silnik mimo, że mały to jednak bardzo żwawy i elastyczny. Jeżeli wszystko jest ok, przebieg prawdziwy to się nie zastanawiaj. Naprawdę dobry samochód. Jest taka tendencja ostatnio, że mały silnik oznacza beznadziejny ale zależy do czego potrzebuje się samochodu. Moja Polcia nawet 6 razy w Chorwacji była z czego 2 razy z 4 osobami na pokładzie...
marcinoski
Początkujący

Prawo jazdy: 15 12 1995
Auto: 20 000
Silnik: Suzuki S-cross 2WD
Paliwo: Benzyna
Typ: Inny
Rok produkcji: 2015

17 Gru 2015, 23:50

To polo jakim ją jeżdże ma nalatane 209000 około i też okey się sprawuje i raczej watpie że kiedyś zostanie sprzedana komuś bo jest bardzo mało awaryjna i tania w naprawach w razie czego.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"SKODA Rapid" Nowy wymiar SKODY
    Pod takim hasłem rozpoczęła się właśnie największa kampania reklamowa marki SKODA w tym roku. Hasło reklamowe SKODY odnosi się bezpośrednio do modelu Rapid, który kontynuuje znaną z Octavii i Superba ideę samochodu ...
    Toyota Yaris Hybrid-R concept
    Rok po rynkowej premierze Toyoty Yaris Hybrid, na targach we Frankfurcie 2013 zadebiutował 420-konny Yaris Hybrid-R concept z napędem 4x4. Był to kolejny po wyścigówce Toyota TS030 Hybrid samochód, który ...