Potrzebne mi takie rolki pod koła napędowe samochodu żeby można "jeździć autem w miejscu", coś jak trenażer rowerowy tylko dla samochodu. Znalazłem tylko dla motocykla:
Te które podałeś są pewnie wystarczającej szerokości żeby koła samochodu się swobodnie obracały. Jazdy na nich nie polecam ale do swobodnego obracania koła powinny wystarczyć.
Pamiętaj, że jak by ci samochód zjechał z takiej rolki przy większej prędkości, a to jest bardzo prawdopodobne to można nie tylko sobie narobić problemów.
Jeśli nie da się kupić szerszych rolek a celem jest żeby jeździć na włączonym silniku to chyba pozostanie zawiesić auto na kobyłkach. A myślałem że wszystko da się kupić...
Kia Picanto - samochód do miasta W Polsce do Kia Picanto należy nieco ponad 9 proc. rynku. Produkowany od 2003 roku, mały "Koreańczyk" doczekał się trzech generacji. Najnowszą wprowadzono w 2017 roku. Pod maską Picanto może się znaleźć jeden z dwóch ...
Mercedes Sprinter w wersjach NGT i LGT receptą na kryzys Pomimo że branża samochodowa ogłosiła jakiś czas temu koniec kryzysu, on jednak znowu powraca. Dla sektora transportowego oznacza to ponowne pogorszenie warunków działania: wzrost cen paliw, zmniejszenie zamówień. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.