Na początek muszę się przyznać, że podłapałem ten temat z innego forum. Gra polega na tym, że jedna osoba pyta się drugiej czy ma jakąś rzecz a druga odpowiada i zadaje następne pytanie.
To ja pierwszy:
Audi RS 5 Sportback 2018 - nadzwyczajna stylistyka i maksymalne osiągi Audi Sport wprowadza na rynek progresywny, pięciodrzwiowy model sportowy. Podczas New York International Auto Show debiutuje Audi RS 5 Sportback. Auto łączy w sobie pełną emocji stylistykę, wysokie wartości użytkowe oraz ...
Jak uniknąć zderzenia samochodu z dziką zwierzyną? Zderzenie samochodu ze zwierzęciem wybiegającym na jezdnię może skończyć się tragicznie zarówno dla zwierzęcia jak i pasażerów pojazdu. W 2013 roku policja odnotowała aż 179 wypadków z udziałem zwierząt, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.