Tutaj chwalimy sie swoimi komórami (marka i model) i z jakiej mamy sieci.Oczywiście tymi starymi jak i nowymi.Taki se temat dla zabawy
To ja zaczynam
1.Nokia 3510i - mam go do dziś jako zapasówka,nawet jeszcze pudełko i papiery z salonu są
2.Sony Ericsson W200i - zakupiony luty 2008r,na umowie do marca 2011r,użytkuje go cały czas,dobry jako walkman.Od początku z kartą ery.
3.Siemens C65 - użytkowałem go jako drugi,telefon powiem szczerze nie do zajebania (kupiłem go od kumpla który miał go od nowości,u niego dość sporo przeszedł i u mnie tak samo raz wpadł mi do wody,to rozebrałem na części,wsadziłem do piekarnika na ileś tam stopni,wysuszył sie elegancko i chadza do dziś),obecnie w rękach brata.
4.Nokia N73 - chyba najlepszy telefonik jaki miałem w rękach,mam go od początku sierpnia jakoś i jestem zadowolony (kupiłem jako używany),bardzo dobry telefon,fajne funkcje,wygodny w obsłudze,aparat robi zajebiste fotki a odtwarzacz muzyki poprostu cudo,przewyższa niejedną Nokie z serii Xpress music dzięki wbudowanym dwóm mocnym głośnikom (jeden na górze telefonu,drugi na dole).Obecnie z moim drugim numerem czyli orange.
W planach mam zamiar zmienić SE ale to dopiero jak umowa mi sie skończy i kupuje Nokie 6500 Slide bo ten telefon od zawsze mi sie podobał a potem jakiś dual sim bo mam dwa numery więc by mi sie zdalo
No i pochwale sie jeszcze jednym,mianowicie Nokia 5110,telefon kupil ojciec w salonie w 1999r i jest u nas do dziś,pewnie będzie Wam ciężko uwierzyć ale wygląda poprostu jak nówka gdyż od nowości był noszony w futerale,obecnie ma go ojciec jako telefon służbowy bo tamten wcześniejszy gdzieś zapodział.