Witam jestem tu nowy dopiero dołączyłem mam pytanie jeśli mam w moim oplu felgi 16 z oponami o szerokości 225 czy mogę założyć 195 z góry dzięki za odpowiedz pozdrawiam
No tak,ale nie wiem czy w tym wypadku stosowanie zamienników to dobra opcja,celowałbym raczej w 205/55R16 wtedy masz pewność,że wszystko bedzie pasować.
Jak bezpiecznie podróżować z psem? Wyjeżdżając z psem należy zadbać o jego bezpieczeństwo i komfort podróżowania. Jazda samochodem, przyspieszanie, hamowanie, głośna muzyka czy praca silnika, są dla naszego pupila bardzo stresujące. Pamiętajmy, że odpowiednie ...
Jaki silnik benzynowy czy diesla wybrać? Wybór silnika benzynowego lub diesla zależy od indywidualnych preferencji, potrzeb i budżetu kupującego, a także od rodzaju użytkowania pojazdu. Dlatego warto tu zwrócić uwagę na kilka czynników z reguły ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.