Witam, zastanawiałem się ostatnio nad zakupem pierwszego auta. Na początku chciałem coś droższego ale znajomi doradzili żebym nie szalał z pierwszym autem, kupił coś tańszego, a jak nauczę się porządnie jeździć to wtedy zmieniać. Rada wydaje się dobra więc postanowiłem się zastosować.
Szukam samochodu do 3000 zł (może trochę więcej jak będzie coś ciekawego) z instalacją LPG.
Teraz tak - w związku z tym że będzie to pierwszy samochód i na pewno zaliczy jakieś obcierki co z tego wynika stan karoserii nie musi być jakiś super. Ważne jest żeby samochód był w dobrym stanie technicznym, oraz żeby był w miarę tani w naprawie (najlepiej jak najmniej awaryjny) i utrzymaniu.
Sprawą drugorzędną jest wygląd - fajnie by było jakby nie straszył
![Smile :)]()
Auto powinno być nieawaryjne 2-3 lata - potem może się rozpaść
![Wink ;)]()
Przeglądając alledrogo wybrałem jakieśtam oferty (proszę o ich ocenę):
[link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Allegro wygasł][link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -- zastanawiam się ile wyniesie naprawa
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Allegro wygasł]Może jakieś inne propozycje ?
Jak ktoś ma coś naprawdę fajnego w swojej okolicy i oglądał auto to chętnie podjadę
![Smile :)]()