witam To mój pierwszy post na tym forum. Chce kupić auto moje pierwsze, interesuje mnie hyundai i30 i kia ceed. Mógłby mi ktoś doradzić które auto jest bardziej wytrzymałe ?? Proszę o jak najszybsza opinie jeśli można. cena 11 tys euro
Ostatnio edytowany przez ikemalina 11 Sie 2011, 20:24, edytowano w sumie 2 razy
To przecież ten sam samochód !!! Oczywiście różni się nieco karoserią ale te modele,to wspólne dziecko Hyundai'a i Kii... Wybór uzależniłbym od ceny i promocji oraz od wyposażenia danego egzemplarza.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Renault ZOE - limitowana seria STAR WARS Renault świętuje partnerską współpracę z producentami STAR WARS™ i prezentuje limitowaną serię swojego najbardziej awangardowego samochodu ZOE, który jest liderem wśród samochodów elektrycznych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.