Witam temat mam już za sobą dzwoniłem do Opla o numery lamp i jaka jest lampa mówili ze zwykły xenon bez mozliwosci podania numeru nie mogą udzielac takich informacji.Aż w koncu zadzwiłem do innego z zamiarem kupna jednej lampy i poprosłem o podanie numeru abym mógł sobie sprawdzić z dobra i udało się Pan z Opla podał mi numer po wpisaniu numeru w google i sprawdzeniu w kilku sklepach z lampami i podaniu numeru lampy mówili jedno ze jest doświetlanie zakrętów soczewka jest skrętna. Zadzwiniłem do pana który dal mi możliwość sprawdzenia Bi xenona ewentualnie odam jak nie bedzie świecił i okazało się ze po pod pięciu do auta wszystko gra dziś zakupiłem 2 lampę o tych samych numerach komplet mnie wyniósł 1400zł z palnikami i przetwornicami .numery lamp jakie zakupiłem to 1ZT010012-06 i 05(lewa+prawa) o tych numerach napewno to są Bi xenony światła mijania i drogowe są w jednym palniku
i nie wiem o co chodzi z tym ze w Oplu mówią ze są zwykłe i bi xenony trzeba przerobić bo nie będą działac
Bez przerabiania,i dokładania modułu wszystko działa PAMIETAJCIE ZE ŚWIATLA DROGOWE NIE BEDA DZIAŁAC O JEDNEJ LAMPIE MUSZA BYC 2SZT. POD ŁĄCZONE jestem zadowolony
Dziekuje za poświecenie Czasu i pomoc