REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dla mnie bez sensu. Czego by do niego nie wpakowali, jakkolwiek piękne nie byłyby salony sprzedaży z indywidualnym podejściem "premium", tak nadal to jest Ford.Rom33 napisał(a):A co powiecie o Fordzie Vignale?
nowe XC90 jest obłędne, jednak 2.0 w takim aucie...dzida napisał(a):Mi się w Volvo nie podoba ich idiotyczna polityka do 2,0l.
Mieli świetne silniki, a teraz pakują kosiarki. Nijak pasują do S90 i XC90 i wielu klientów przez to pewnie stracą. I jakby tego było mało to od tego roku chyba w S60 Polestar ładują 2,0T zamiast 3,0
no k..wa, czy teraz wszystko musi być premium?Hyundai przez ostatnie 15 dokonał istotnego postępu technologicznego, jednak jeszcze daleko mu do marek premium
ale nie pod otoczką mistycznego premiumjacekmi napisał(a):Może tobie wystarczy "normalne" auto, a nie premium, ale dla niektórych ważne jest to, że mieli wygodne fotele, ciche wnętrze, nietrzeszczące plastiki.
I znów mogę odwołać się do tego, co napisałem powyżej i w poprzednim pościejacekmi napisał(a):A jeśli chodzi o normalne życie to chyba większość z nas poszukuje jedzenia, ubrań, przedmiotów wysokiej jakości
jacekmi napisał(a):Może tobie wystarczy "normalne" auto, a nie premium, ale dla niektórych ważne jest to, że mieli wygodne fotele, ciche wnętrze, nietrzeszczące plastiki.