Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Kalder napisał(a):PS: Dlaczego mi opcja Cytuj nie działa? Klikam i nic się nie dzieje.
Kalder napisał(a):Eh to ja się chyba w złych kręgach obracam bo moi znajomi wykonują naprawdę różne zawody i żaden nie ma swojej firmy.
Gradory napisał(a):W Polsce i innych krajach, gdzie są bardzo wysokie podatki, samochód na firmę kupuje się, żeby przynajmniej części tych podatków uniknąć (odpisać, odliczyć itp.). Samochód na firmę kupuje się z oszczędności, a nie z bogactwa.
Kiedyś to zrozumiecie.
Invi napisał(a):Na dzień dzisiejszy jest w PL circa 2 000 000 aktywnych idg, masa ludzi, szczególnie z lepszymi zarobkami pracuje w oparciu o umowę o współpracy bo dla pracodawcy jest to o wiele wygodniejsza i mniej kosztowna forma zatrudnienia.
Gradory napisał(a):Kiedyś to zrozumiecie.
szybki napisał(a):Ale ja jestem od tjuningu
Salko napisał(a):Wszystko jest względne, aczkolwiek jeżeli każdego byłoby stać na nowe auta, to każdy by je kupował i to akurat prosta sprawa.
yeti65 napisał(a):Tu chodzi o tych, którzy mogliby kupić nowe auto, dajmy na to Forda, Opla, czy Hyunday'a, za 50-65tys, a kupują kilkuletnie auto premium. Wiadomo, że takie auto premium będzie lepiej wykonane i w wielu przypadkach mocniejsze niż nowy populus.
duzy90 napisał(a):W takiej kwocie wszystko sprowadza się do tego kto czego potrzebuje.