Czy radio da rade przy tych głośnikach!!Pomocy!!!

14 Lis 2010, 15:30

Witam wszystkich mam takie pytanie czy te głośniki http://www.audiosklep.pl/ltc-os100-p-1921.html będą dobrze chodzić jeśli mam radio 4x45w.Z góry dziękuje za pomoc.
michalZwtp
Nowicjusz

Miejscowość: Grudziądz

14 Lis 2010, 18:53

Jeżeli jest to radio jakiegoś normalnego producenta i nie jest staruszkiem jakimś to na pewno zagrają.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

14 Lis 2010, 19:29

Posiadam takie radio [link do oferty na Allegro wygasł]
michalZwtp
Nowicjusz

Miejscowość: Grudziądz

16 Lis 2010, 21:36

myślę, że nie będzie problemu o ile to prawda, że to radio ma 45W mocy na kanał.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

17 Lis 2010, 14:59

Moce podawane przez producentów to czysta bujda jest to moc maksymalna a w rzeczywistości jest ona pewno ze dwa razy mniejsza.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

17 Lis 2010, 16:28

tak, wiem, u mnie kenwood ma 4x23W RMS a wszędzie na pudełku i panelu jest napisane 4x50W ;) Zatem nie chce wiedzieć ile watów tak naprawdę wydaje z siebie ta manta.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi RS Q3 - pierwszy RS linii modelowej Q
    Na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie, marka z Ingolstadt zaprezentuje Audi RS Q3, pierwszy model RS w cieszącej się ogromnym zainteresowaniem rodzinie Q. Ten wyjątkowy samochód łączy w sobie przemyślaną ...
    Jak jeździć bezpiecznie samochodem w nocy?
    Jazda samochodem w nocy jest wyzwaniem nawet dla doświadczonych kierowców. Oprócz ograniczonego pola widzenia, kierowca musi poradzić sobie ze zmęczeniem, sennością oraz oślepiającymi światłami innych samochodów ...