Czy seat leon 1.8t

05 Lip 2011, 22:55

witam tu moije pytanie jak sie sprawuje te silniki czy mozna je troche pokrecic? jaka zywotnosc ? ogolnie to mialby byc pierwszy moj samochod nie weim czy nie jest zbyt mocny jak na poczatek jezdze samochodami od 2 klasy podstawowki jeszce mi sie nie zdarzyllo nigdzie uderzyc ani uszkodzic pojazdu ale noge mam bardzo ciezka... w brame normalna rozmiarowo wchodze po recznym przyy 120 zaciagnac reczny to nie problem mam sad 150-200 metrow jestem w stanie rozpedzic sie do 100 i zaciagac reczny pomiedzy drzewami kontrowac itp... i duzo innych zebyscie nie pomysleli ze tym sie chwale bo wcale o to mi nie chodzi.... chodzi mi o to czy jeszcze nie jestem zaglupi na taki samochod czy nie lepiej kupic cos bezpieczniejszego... czy dojrzalem do takiego samochodu w sumie moim zdaniem jak bd mail cos odwalic to odwale nawet tym slabszym obecnei jezdze siory peugeotem drogi swoje ub polne ale asfalt tez sie zdarza to jest 307 2.0 hdi 110 km wydaje sie nie duzo ale i tak robi juz swoje chwolka i juz 150 jest zostaly mi 4 godziny do wyjezdzenia do egzaminu wiec chcialbym sie zapoznac co wy o tym myslicie
przyznam sie do tego juz uciekalem policji nie jestem z tego bardzo zadowolony ale zdziwiony ze nie przyjechali do domu uciekalem im przez 11 km las asfalt polne drogi trzymalem sie predkosci 150 km/h byly nawet trzy gorki to lecialem nad ziemiapolicji ucieklem ale szczescia mialem bardzo duzo w takim zytuacjach na licznik sie zbyt barsdzo nie patrzy jak juz to w kusterko wsteczne ale byl moment ze 180 przeszlo to chyba prawie maks tego samochodu nie wiem ale poprostu byla polna droga bardzo rowna i ciagla sie z 3,4,5 km nie wiem dokladnie

prosze o rade
z góry wam dziekuje
gorsiu
Nowicjusz

Miejscowość: konin

05 Lip 2011, 22:58

wydaje mi sie ze do predkosci jestem troche przyzwyczajony bo duzo razy przekraczam 100 a 180 to jest bardzo duzo jak na niby poczatek
gorsiu
Nowicjusz

06 Lip 2011, 07:38

Jesteś potencjalnym przestępcą i dlatego nie gadam z Tobą.Napisałeś tu żeby się pochwalić swoimi wyczynami..? Raczej głupotą! Bo to co robisz na drodze jest karygodne. Nie chcę jechać z przeciwka z rodziną... Żegnam.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

06 Lip 2011, 08:51

Człowieku czy Ty masz zdrowe zmysły?Lepiej było zachować to dla siebie..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

06 Lip 2011, 13:21

.Napisałeś tu żeby się pochwalić

moze jestem przestepca...
ale Ty jestes slepy napisalem ze to nie jest dla chwaly artur73
gorsiu
Nowicjusz

06 Lip 2011, 13:26

w noramlnym ruchu nie jezdze az tak szybko.
moze i mam cos nie pokoleiw glowie ze sie nie boje predkosci i mam za mala wyobraznie ale wy tez jak to czytacie czy czlowiek ktory cos opowiada i pisze ze jest nie zadowolny z tego ze nie robi tego zeby sie pochwalic to wy reagujecie sarkazmem ?
nauczcie sie czytac
nie mowie ze mam inteligencje bo moze i nie..
ale wy tez jej nie macie na pissalem tu ze wgledu innego ale jak widac jest to trudne dla nie ktorych
gorsiu
Nowicjusz

06 Lip 2011, 15:33

Typowy troll....

... a potem sie obudziles caly mokry.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI