Dostałem mandat za nie uiszczenie opłaty za płatne parkowanie na bocznej ulicy posiadającej własną nazwę na ,którą wjazd jest tylko z jednej strony. Za skrzyżowaniem nie było znaku strefy płatnego parkowania i nie było automatu z biletami przy tej uliczce. Czy skrzyżowanie nie odwołuje znaku początku strefy płatnego parkowania ? Jakoś na mieście nie widziałem znaku końca strefy płatnego parkowania.
A ja tak na marginesie proponuję zerknąć do PRD i przypomnieć sobie, jakie znaki odwołuje skrzyżowanie A wielu kierowców nie pamięta I potem są zdiwieni.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Kierowco, ustąp pierwszeństwa motocykliście Okres letni to pełnia sezonu motocyklowego, dlatego właśnie w czasie wakacji motocykliści najbardziej narażeni są na udział w wypadkach. Wielu tragicznych zdarzeń można by uniknąć dzięki poprawie bezpieczeństwa jazdy kierowców ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.