Dostałem mandat za nie uiszczenie opłaty za płatne parkowanie na bocznej ulicy posiadającej własną nazwę na ,którą wjazd jest tylko z jednej strony. Za skrzyżowaniem nie było znaku strefy płatnego parkowania i nie było automatu z biletami przy tej uliczce. Czy skrzyżowanie nie odwołuje znaku początku strefy płatnego parkowania ? Jakoś na mieście nie widziałem znaku końca strefy płatnego parkowania.
A ja tak na marginesie proponuję zerknąć do PRD i przypomnieć sobie, jakie znaki odwołuje skrzyżowanie A wielu kierowców nie pamięta I potem są zdiwieni.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Jak dbać o turbosprężarkę w naszym samochodzie? Obecnie rośnie zainteresowanie kierowców samochodami o dużej mocy i małym zużyciu paliwa. Aby sprostać tym oczekiwaniom rynku, wiodący producenci samochodów więcej uwagi poświęcają projektowaniu modeli wyposażonych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.