Jak nie jest głęboko tylko powierzchownie i nie naruszyło ono konstrukcji opony to wulkanizator może podkleić ten kawałek i nie powinno być problemu. Jak jest głębokie i doszło do konstrukcji (osnowy) opony to najbezpieczniej jest wymienić taką oponę.
Kolego nie wiem co to za opona ale wygląda na nisko budżetową i tego raczej się nie opłaca naprawiać ale jak coś to jest już taka technologia która pozwala naprawiać takie uszkodzenia a mianowicie TAP RAP. Zazwyczaj naprawiane są tym sposobem opony od maszyn rolniczych albo innych maszyn budowlanych gdzie ceny opon idą w tysiące. Osobiście kiedyś miałem naprawianą oponę rozciętą na boku tylko rozcięcie było trochę wyżej niż u Ciebie i spokojnie jeździłem jakoś dwa lata aż przyszła wymiana.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Uwaga na niesprawną klimatyzację - może powodować poważne choroby! Wraz ze wzrostem temperatur kierowcy coraz częściej używają klimatyzacji do obniżenia temperatury wewnątrz samochodu. O czym należy pamiętać podczas jej eksploatacji? Oto kilka przydatnych faktów. Regularne serwisowanie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.