Czy takie?

09 Lut 2010, 20:32

Wedlug mnie to ta astra najlepiej wypada wsrod wyzej wymienionych no chyba ze pomyslisz nad golfem 3 badz tez nawet dobra 2 w dieslu :grin: Asterke jak w dieslu to tylko silnik 1.7 TDS Isuzu niezawodne silniki wytrzymuja nawet milion kilometrow a i benzynka z gazem elegancko chodzi i nie wiele gazu potrzebuje :lol: Chociaz jakbys znalazl dobrego peugeota 405 w dieslu bez zadnych turbin to bys sie pocieszyl :grin: znajomy miał to lał czerwone haha i chodził aż miło
tomekk19925
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

11 Lut 2010, 08:32

a co myslicie o tym [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ? bo dzis jechalbym ogladac.
Forest
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze

11 Lut 2010, 10:24

Wygląda przyzwoicie. Szkoda, że 900. Sprawdź jak auto zachowuje się na tym gazie i czy ma na niego wszystkie papiery.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

11 Lut 2010, 12:23

Gdybys wytrzymal do lata to sprzedalbym Ci moja astre 1.6 w gazie no ale niestety dopiero latem ;/ za to igle bys mial....

Ale wracajac do Twoich propozycji . musisz odpowiedziec sobie na pytanie jaka wielkosc auta chcesz a co za tym idzie jaki komfort jazdy Cie interesuje ;)
komandor
Początkujący

Miejscowość: Bydgoszcz
Prawo jazdy: 28 12 2005

11 Lut 2010, 13:40

Panowie, co myślicie o poniższym aucie? Warto jechać obejrzeć?

[link do oferty na Allegro wygasł]

Pozdr.
tsebek
Nowicjusz

Miejscowość: mazowieckie

11 Lut 2010, 15:43

Wygląda okey ale cena według mnie troche wygurowana.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept X6 2007
    BMW Concept X6 ten przedprodukcyjny samochód koncepcyjny jest pierwszym na świecie autem typu SAC (Sports Activity Coupé). Koncept prezentuje wizję BMW scalającą cechy modeli BMW X z atrybutami typowymi dla ...
    Volkswagen Touareg I
    Touareg to duży SUV klasy średniej-wyższej, bezpośredni konkurent m.in. Mercedesa ML i Toyoty Land Cruiser. Konstruktorzy z Wolfsburga postawili na luksus i to, co teoretycznie w terenówce powinno być najważniejsze, ...

11 Lut 2010, 15:51

@Forest a nie myślałeś nad Hondą Civic? Np. taka : [link do oferty na Allegro wygasł]

lub Honda CRX :

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

albo może jakaś skoda felicia?
radekGie
Nowicjusz

Miejscowość: Podkarpacie

11 Lut 2010, 16:36

Co do tego Civica z linku to nie z silnikiem 1.3 (za słabe) ale 1.5 jest optymalną jednostką.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

11 Lut 2010, 17:16

barol91 ->
Dlaczego uważasz, że cena za tego toledo co wysłałem w linku jest wygórowana? Chodzi o przebieg, wyposażenie, czy rocznik? Toledo rocznik 2001 kosztuje właśnie około 20k. Ale nie mam doświadczenia w kupowaniu aut (pierwszy raz), więc zdaję się na Ciebie i poszukam czegoś tańszego :] Jak uważasz, ile warte jest takie auto?

Pozdr.
tsebek
Nowicjusz

Miejscowość: mazowieckie

11 Lut 2010, 18:35

Tak bardzo wygurowana może nie ale chodzi o to że gdyby auto bylo zarejestrowane w kraju to cena by była okey ale auto jest sprowadzone więc koszt rejestracji napewno jeszcze dojdzie i niewiem jak z resztą opłat ale mimo to uważam że możesz sie śmiało koło niego zakrecić.Według mnie taki Seat jest wart nie więcej niz 20tys z tego roku oczywiście.
Barol
Awatar użytkownika

13 Lut 2010, 12:54

a ta?:D [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
przepraszam, ze tak mecze, ale bylem juz pare ogladac i narazie ostroznie podchodze do kupna;p
Forest
Nowicjusz

13 Lut 2010, 13:15

Spoko spoko wkońcu jesteśmy tutaj aby pomagać.A co do tej Astry to przygoda przodem napewno i ciekawi mnie brak list z lewej strony.
A co powiesz na takie:
Barol
Awatar użytkownika

16 Lut 2010, 17:19

a co myslicie o takim punto
Forest
Nowicjusz

16 Lut 2010, 18:14

Ja bym raczej szukał Punta ze wspomaganiem,napewno łatwiej będzie sie jeżdzić.
tutaj masz z dość db wyposażeniem tylko musiał bys sie dowiedzieć czy auto już jest zarejestrowane w kraju czy nie bo z ogłoszenia wynika że tak.
albo takie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

16 Lut 2010, 18:25

dobra wszystko fajnie, tylko czemu ten niebieski z knurowa ma pod maska inny kolor jak sie nie myle?
Forest
Nowicjusz