Pierwsze autko do 7 tyś.

16 Lut 2010, 17:41

Witam wszystkim ,mam pytanie otóż nadszedł czas by kupić swoje pierwsze autko,kwota do wydania to 7 tyś .Czytałem dużo o Hondzie civic i ludzie wypowiadają się pozytywnie na jego temat zresztą nie ukrywam ze strasznie mi się ten samochód podoba,wiec pytanie do was drodzy forumowicze co wy sądzicie o Hondzie może ktoś z was posiada takowy samochód i może sie na jego temat wypowiedzieć ,może inne propozycje ??pozdrawiam
jackob
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

16 Lut 2010, 19:10

Jeśli Ci sie podoba to bierz,za 7tys napewno znajdziesz zadbana hanie,mi osobiście pare razy zdarzyło sie smigać Civem V kumpla,rocznik 1992 po tuningu i modach pod maską i musze powiedzieć że mi też autko wpadło w gust,dobrze trzyma sie drogi i dla młodego drivera auto wsam raz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS 200 od dzidy
    Moja skrzynka pęka w szwach od zapytań nt. mojego samochodu (ponad 300 wiadomości priv już), więc pomyślałem, że spróbuję przybliżyć to co mam i dokumentować jak się sprawuje (lysy30 mnie pilnuje w tym względzie :D). ...