Pierwsze autko do 7 tyś.

16 Lut 2010, 16:41

Witam wszystkim ,mam pytanie otóż nadszedł czas by kupić swoje pierwsze autko,kwota do wydania to 7 tyś .Czytałem dużo o Hondzie civic i ludzie wypowiadają się pozytywnie na jego temat zresztą nie ukrywam ze strasznie mi się ten samochód podoba,wiec pytanie do was drodzy forumowicze co wy sądzicie o Hondzie może ktoś z was posiada takowy samochód i może sie na jego temat wypowiedzieć ,może inne propozycje ??pozdrawiam
jackob
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

16 Lut 2010, 18:10

Jeśli Ci sie podoba to bierz,za 7tys napewno znajdziesz zadbana hanie,mi osobiście pare razy zdarzyło sie smigać Civem V kumpla,rocznik 1992 po tuningu i modach pod maską i musze powiedzieć że mi też autko wpadło w gust,dobrze trzyma sie drogi i dla młodego drivera auto wsam raz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda6 zdobywa prestiżową nagrodę - Red Dot Design
    Nowa Mazda6 została uhonorowana tegoroczną nagrodą "Red Dot", która jest wyrazem międzynarodowego uznania dla jej wyjątkowej stylizacji. Jest to kolejny sukces tego modelu oraz rewolucyjnego motywu projektowego "KODO: ...
    Gołoledź i ślizgawica – trudne warunki jazdy
    Gołoledź powstaje, gdy deszcz lub mżawka opada na podłoże o temperaturze niższej od zera. Spadające kropelki rozpływają się i zamarzają w postaci gładkiej, równej, przezroczystej warstwy lodu pokrywającej podłoże. ...