Cześć. W sobotę straciłem mojego ulubionego Urban Cruisera. Niezawodna miejska Toyota. Muszę coś na szybko kupić. Co sądzicie o tych modelach? Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Trend & Fun BlueMotion Tech 2014 rok Peugeot 2008 1.2 PureTech Allure 2018 rok Kia Sportage 1.6 GDI Attract 2WD 2015 rok
Znalazłem te modele, które są dostępne od ręki.
A może coś polecicie wartego uwagi do 55 tys. Zł.
Z góry dziękuję. Jestem laikiem i szukam auta, które pojeździ i nie będzie wymagał częstego serwisu.
Volkswagen cross up! Volkswagen poszerza gamę modeli w wersji Cross: latem rodzinę tych lifestylowych aut wzbogaci cross up!, dołączając do obecnych już na rynku Cross Polo, Cross Golfa oraz Cross Tourana. Fanom Volkswagena Cross kojarzy się ...
BMW i3 Concept Coupe - nieograniczony dostęp do sieci Dzięki funkcjom systemu BMW i ConnectedDrive model BMW i3 Concept Coupe ma nieograniczony dostęp do sieci. Przy w pełni naładowanych akumulatorach układ napędowy BMW eDrive, w który wyposażono BMW i3 Concept Coupe, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.