cześć. Chce uaktywnić funkcję AUX w mojej Mazdzie 3, zakupiłem mini jacka + kabel audio stereo, niestety nie jestem pewny czy ten kabel jest aby na pewno dobry bo niby jest 2 żyłowy a każda żyła ma osobną masę. Załączam foto
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Standardowy kabelek do jacka. Może być jak najbardziej. Biały i czerwony to kanały ( lewy i prawy ) a masę skręcasz razem - w jacku jest wspólna ( jack ma 3 "styki " ).
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Lexus ES po tuningu TRD Nowy Lexus ES zadebiutował oficjalnie dopiero pół roku temu, a japoński oddział Toyota Racing Development przygotował już kilka interesujących elementów pozwalających na zarówno optyczny, jak i mechaniczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.