Green Future - ekologiczna przyszłość SKODY SKODA jeszcze bardziej angażuje się w działalność związaną z ochroną środowiska, wytwarzając ekologiczne samochody i wprowadzając efektywne wykorzystanie zasobów. Przyjęte przez SKODĘ działania "Green Future" mają ...
Jest spoko, mimo ze ten grill mi srednoi pasuje, niepotrzebnie na sile tutaj chcieli dodac troche klasycznego powiewu (rowniez z tylu). Powinien byc od poczatku do konca nowoczesny. W pierwszej chwili sobie pomyslalem, ze to samochod Batmana
speedfor napisał(a):nie ponieważ maybachy powinny być luksusowe
Tylko ze taki maly bol.... Maybachy klasuja sie na koncu listy luksusowych samochodow swiata... Ja nie wiem, tylko w Polsce jest jakis taki szal na nie... Ale ten model ogolem fajny, tylko rzeczywiscie tylek troche nie teges...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.