Czy to nadal program motoryzacyjny?!

Czy równiaż twoim zdaniem TVN Turbo ,to już nie to samo ?

Tak
24
67%
Nie
12
33%
Razem głosów : 36

03 Paź 2009, 21:41

Już kiedyś irytowały mnie na TVN Turbo takie programy jak wędkarstwo (i inne nie związane z motoryzacją) ale teraz to już przeszli samych siebie! Nie dość że jest więcej reklam to ciągle ''leci'' Uwaga pirat,Wieczór kawalerski albo 28sekund aha i tool-box. Sporadycznie można trafić na Moto-on czy Zakup kontrolowany ! Zaczyna mnie to denerwować coraz bardziej i praktycznie już nie zaglądam do TVN Turbo! Najbardziej brakuje mi Top Gear'a, który na szczęście jest w BBC
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

04 Paź 2009, 19:34

Też mnie to denerwuje... Jak ma być o autach to ma być o samochodach a nie jakieś wieczory kawalerskie... Ale cóż życie... :roll:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

04 Paź 2009, 20:54

No to już trochę widać że im chyba pomysłów brakuje, na początku moglem oglądać bez przerwy.
lukker
Początkujący

Miejscowość: Starachowice

08 Paź 2009, 20:35

Już wolałem ciągłe powtórki ale o motoryzacji! A teraz ciągle siedzi 2 facetów i za przeproszeniem pieprzą 3po3 ! :evil:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

28 Paź 2009, 15:19

Najgorsze jest to, że tam się w ogóle nie pojawiają nowe twarze. Jak widzę kolejny program prowadzony przez Kornackiego albo Bielaka to od razu przełączam na Discovery :P Jedyny prowadzący na którego jeszcze mogę patrzeć to Patryk Mikiciuk. Jeszcze...
pimpurdan
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

31 Paź 2009, 16:59

Zaraz zaraz. Kto powiedział, że TVN turobo to program o samochodach? Z tego wiem to ich hasło reklamowe to " Telewizja dla mężczyzn" a nie " telewizja motoryzacyjna".

[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 20:38 ]
Też uważam, że program "Wieczór kawalerski" jest głupi. Reszta o tematyce nie związanej z motoryzacją może byc. Np z tych nie motoryzacyjnych bardzo lubie Gadżet.

[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 22:18 ]
Dziwnie podchodzisz do tematu. Wmawiasz sobie coś i narzekasz na to, po co?
Skoro denerwują Cię takie rzeczy jak tematyka programów na danym kanale to naprawde musisz miec bardzo mało barwne życie :wink:
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Polo 1,2 TSI o mocy 110 KM
    Pod maską opisywanej wersji Volkswagena Polo znajduje się silnik o pojemności 1,2 litra generujący moc 110 KM. Co w tym modelu znajdziemy na liście wyposażenia nie wymagającego dopłaty? Jest kilka takich rzeczy o których ...

31 Paź 2009, 20:32

MajkPZM napisał(a):Zaraz zaraz. Kto powiedział, że TVN turobo to program o samochodach? Z tego wiem to ich hasło reklamowe to " Telewizja dla mężczyzn" a nie " telewizja motoryzacyjna".

No właśnie teraz wymyślili takie hasło żeby tak myśleć! Telewizja ta została stworzona z myślą motoryzacyjną a że teraz brakuje im pomysłów ratują sią jak tylko się da!
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

31 Paź 2009, 21:36

norpaw napisał(a):
MajkPZM napisał(a):Zaraz zaraz. Kto powiedział, że TVN turobo to program o samochodach? Z tego wiem to ich hasło reklamowe to " Telewizja dla mężczyzn" a nie " telewizja motoryzacyjna".

No właśnie teraz wymyślili takie hasło żeby tak myśleć! Telewizja ta została stworzona z myślą motoryzacyjną a że teraz brakuje im pomysłów ratują sią jak tylko się da!

Pierdoły gadasz. Oglądam TVN Turbo sporadycznie ale od samego początku jak powstało i cały czas ich hasłem przewodnim było, że to telewizja dla mężczyzn.

Też uważam, że program "Wieczór kawalerski" jest głupi. Reszta o tematyce nie związanej z motoryzacją może byc. Np z tych nie motoryzacyjnych bardzo lubie Gadżet
MajkPZM
Zaawansowany

31 Paź 2009, 22:47

MajkPZM napisał(a):
norpaw napisał(a):

Pierdoły gadasz. Oglądam TVN Turbo sporadycznie ale od samego początku jak powstało i cały czas ich hasłem przewodnim było, że to telewizja dla mężczyzn.

Też uważam, że program "Wieczór kawalerski" jest głupi. Reszta o tematyce nie związanej z motoryzacją może byc. Np z tych nie motoryzacyjnych bardzo lubie Gadżet

No to bardzo się różnimy w tej kwestii!
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

31 Paź 2009, 23:19

norpaw napisał(a):
MajkPZM napisał(a):
norpaw napisał(a):

Skoro denerwują Cię takie rzeczy jak tematyka programów na danym kanale to naprawde musisz miec bardzo mało barwne życie
MajkPZM
Zaawansowany

06 Sty 2010, 16:08

Teraz z prawdziwego TVN Turbo zostało już bardzo niewiele ale zawsze
Jestem po prostu (sz)cherokeez
szcherokee
Nowicjusz

Miejscowość: W-wa Bemowo/Mokotów

06 Sty 2010, 18:06

MajkPZM napisał(a):
norpaw napisał(a):
MajkPZM napisał(a):
norpaw napisał(a):

Skoro denerwują Cię takie rzeczy jak tematyka programów na danym kanale to naprawde musisz miec bardzo mało barwne życie

To ciekawe co mówisz ,ale jak pokazała ankieta nie tylko ja mam takie zdanie!
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

26 Sty 2010, 17:36

hmmm ... wydaje mi się ze brakuje im pomysłów na razie na coś nowego, a pozatym jest zima ...... sezon martwy ....
Tom3ek
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

09 Lut 2010, 00:09

Top Gear jeden z najlepszych programów. A oni zamiast starać się o niego zrezygnowali . :sad: Gdybym nie miał posady na przyszłość na pewno znalazł bym paru kumpli którzy pomogliby mi w zrobieniu programu coś w stylu tego z Anglii. :wink: Bo nie ma lepszej roboty dla motomaniaka jak dziennikarstwo.''Robisz sobie dobrze''(za przeproszeniem, bez skojarzeń) :roll: i jeszcze niezłą kasę dostajesz.
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

03 Lis 2010, 17:43

Teraz tam leci Puchar Polski w piłce nożnej
james00796
Początkujący

Miejscowość: Prokowo