REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MajkPZM napisał(a):Zaraz zaraz. Kto powiedział, że TVN turobo to program o samochodach? Z tego wiem to ich hasło reklamowe to " Telewizja dla mężczyzn" a nie " telewizja motoryzacyjna".
norpaw napisał(a):MajkPZM napisał(a):Zaraz zaraz. Kto powiedział, że TVN turobo to program o samochodach? Z tego wiem to ich hasło reklamowe to " Telewizja dla mężczyzn" a nie " telewizja motoryzacyjna".
No właśnie teraz wymyślili takie hasło żeby tak myśleć! Telewizja ta została stworzona z myślą motoryzacyjną a że teraz brakuje im pomysłów ratują sią jak tylko się da!
MajkPZM napisał(a):norpaw napisał(a):MajkPZM napisał(a):Zaraz zaraz. Kto powiedział, że TVN turobo to program o samochodach? Z tego wiem to ich hasło reklamowe to " Telewizja dla mężczyzn" a nie " telewizja motoryzacyjna".
No właśnie teraz wymyślili takie hasło żeby tak myśleć! Telewizja ta została stworzona z myślą motoryzacyjną a że teraz brakuje im pomysłów ratują sią jak tylko się da!
Pierdoły gadasz. Oglądam TVN Turbo sporadycznie ale od samego początku jak powstało i cały czas ich hasłem przewodnim było, że to telewizja dla mężczyzn.
Też uważam, że program "Wieczór kawalerski" jest głupi. Reszta o tematyce nie związanej z motoryzacją może byc. Np z tych nie motoryzacyjnych bardzo lubie Gadżet
norpaw napisał(a):MajkPZM napisał(a):norpaw napisał(a):MajkPZM napisał(a):Zaraz zaraz. Kto powiedział, że TVN turobo to program o samochodach? Z tego wiem to ich hasło reklamowe to " Telewizja dla mężczyzn" a nie " telewizja motoryzacyjna".
Pierdoły gadasz. Oglądam TVN Turbo sporadycznie ale od samego początku jak powstało i cały czas ich hasłem przewodnim było, że to telewizja dla mężczyzn.
Też uważam, że program "Wieczór kawalerski" jest głupi. Reszta o tematyce nie związanej z motoryzacją może byc. Np z tych nie motoryzacyjnych bardzo lubie Gadżet
No to bardzo się różnimy w tej kwestii!
MajkPZM napisał(a):norpaw napisał(a):MajkPZM napisał(a):norpaw napisał(a):MajkPZM napisał(a):Zaraz zaraz. Kto powiedział, że TVN turobo to program o samochodach? Z tego wiem to ich hasło reklamowe to " Telewizja dla mężczyzn" a nie " telewizja motoryzacyjna".
No to bardzo się różnimy w tej kwestii!
Dziwnie podchodzisz do tematu. Wmawiasz sobie coś i narzekasz na to, po co?
Skoro denerwują Cię takie rzeczy jak tematyka programów na danym kanale to naprawde musisz miec bardzo mało barwne życie