Witam. Niedawno przywiozłam sobie z Niemiec zadbanego golfa . Czy to normalne że jak kręcę kierownicą na postoju, to słychać takie "zzzzzzzzz" w momencie kręcenia. Bardzo proszę o pomoc, gdyż dosyć mam wyciągania bez potrzeby kasy ode mnie przez mechaników.
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Olej Shell Helix HX8 5W-40 - podrobiony vs. oryginalny - różnice Filmik przedstawia rozpoznanie między olejami oryginalnym po prawej zielony napis (оригинал) i podrobionym po lewej z czerwonym napisem (подделка) Shell Helix HX8 5W-40. Opisana podróbka Shell Helix HX8 5W-40 jest ...
chodzi mi o zwykle hydrauliczne to dlaczego jak nie krecimy na postoju to jest ok a jak zaczniemy krecic to slychac pracującą pompe a przy max wychyleniach pracuje jeszcze glosniej nawet po obrotach widac ze jak chwycimy kierownice i bedziemy krecic to lekko spadną
czyli mam rozumiec ze jak mam obroty jalowe to wspomaganie dziala slabo a jak mam 6tys to dziala wysmienicie? bo pasek sie kreci ponad 6 razy szybciej niz przy 750 obrotach?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.