Witam. Niedawno przywiozłam sobie z Niemiec zadbanego golfa . Czy to normalne że jak kręcę kierownicą na postoju, to słychać takie "zzzzzzzzz" w momencie kręcenia. Bardzo proszę o pomoc, gdyż dosyć mam wyciągania bez potrzeby kasy ode mnie przez mechaników.
Toyota Corolla WRC (1997–1999) Pierwsza połowa lat 90. na rajdowych trasach należała do modelu Celica GT-Four. Pierwsza Celica z napędem na wszystkie koła dowiodła swych zalet jako świetny samochód wyczynowy, zdobywając tytuł mistrza kierowców ...
Toyota GT86 nowej generacji już w 2019 roku Toyota potwierdziła, że pracuje nad drugą generacją swojego sportowego coupe. Jego premiery możemy się spodziewać na przełomie 2018 i 2019 roku. Tylnonapędowe coupe Toyoty o mocy 200 KM powstało z myślą o fanach szybkiej ...
chodzi mi o zwykle hydrauliczne to dlaczego jak nie krecimy na postoju to jest ok a jak zaczniemy krecic to slychac pracującą pompe a przy max wychyleniach pracuje jeszcze glosniej nawet po obrotach widac ze jak chwycimy kierownice i bedziemy krecic to lekko spadną
czyli mam rozumiec ze jak mam obroty jalowe to wspomaganie dziala slabo a jak mam 6tys to dziala wysmienicie? bo pasek sie kreci ponad 6 razy szybciej niz przy 750 obrotach?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.