Czy tylko dla mnie to jest żałosne?

21 Sty 2022, 21:44

Przed chwilą byłem w biedronce. Z reguły wieczorami się tam nie wybieram ale dzisiaj był wyjątek. Kurde co tam się odwalało na parkingu... jakieś gnojki, dwóch chłopów i laska w zgruzowanym 206 z dziurawym tłumikiem łażą po całym parkingu, chodzą jakby arbuzy pod pachami mieli, udają gangsterów. Potem jak odjechali to z daleka było ten złom słychać bo dziurawy wydech. Kawałek dalej inna banda, E36 w kompocie po wieś tuningu i stara Mazda, również stoją jak gangsterzy i się zachowywali jakby chcieli komuś spuścić wpier**l. Kolejni driftują po śniegu na ręcznym Alfą 147. Myślałem, że nie powstrzymam śmiechu. Jeżdżą starymi złomami wartymi 4 tysiące, bo na lepsze ich nie stać, a zachowują się jak mafiozi w czarnych S-klasach. Czy to nie jest żałosne i komiczne według Was? Gdyby mi ktoś tak kazał się zachowywać, to bym ze wstydu się zapadł pod ziemię chyba.
szymon55
Nowicjusz

Auto: Skoda Octavia III
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015

21 Sty 2022, 22:04

Młodość ma swoje prawa, moje pokolenie ruszało z piskiem i driftowało maluchami :lol: :lol: :lol:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

22 Sty 2022, 13:03

yeti65 napisał(a):driftowało maluchami
Dokładnie :) czasem trafił się Fiat 125P i tu już trzeba było się mieć na baczności jak się nie wrzuciło do bagażnika worka lub dwóch cementu :naughty:

@szymon55 dzisiaj takie sytuacje to rzadkość bo większość młodych siedzi przed ekranami... dlatego wzbudziło to Twoje zainteresowanie.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Mille Miglia 2017 - najpiękniejszy rajd na świecie
    Po 4 dniach i tysiącu mil kierowcy startujący w Mille Miglia dotarli do Brescii! Najpiękniejszy rajd na świecie dobiegł końca. Prawie pół tysiąca zabytkowych aut wyścigowych, co najmniej drugie tyle samochodów ...