Witam,
Oczywiście że można założyć instalację gazową i ja proponuję gaz sekwencyjny, tylko powiedz mi co to za silnik? Jakiś po tuningu bo widze że ma 160KM? Były silniki 160 konne ale w Calibrach i to 2.0 tak więc ciekawi mnie ta moc w twoim aucie
Witam!
Fajnie ze napisałeś, z góry dzieki:)
To jest silnik ze splanowaną głowicą, sportowym układem wydechowych, ma stożkowy filtr powietrza, odchudzone tłoki i korbowody i odelżone koło zamachowe:)
Dlatego ma dokładnie 157KM
Dziękuje za pomoc a jakiej firmy najlepiej instalacje założyc??Pozdrowka;)
sprawdzałeś to na hamowni,
bo niechce mi się wierzyć że ze 106 koni po przeróbkach mechanicznych wyszło 157,przecież jest to przyrost mocy o 50% pozdro ps.jeżeli instalka gazowa to tylko wtrysk gazu.
Czy taką moc szacujesz po tych wymienionych przeróbkach? Może dokonywane były jeszcze jakieś modyfikacje których nie uwzględniłeś? Napisz jeszcze czy byłeś na hamowni.
A co do gazu to tylko sekwencyjny, nieodczuwa się wogole spadku mocy w jezdzie na LPG.
Pozdro.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Ograniczenia prędkości o których trzeba pamiętać podczas podróży Poruszanie się samochodem wymaga znajomości obowiązujących prędkości, zależnych od rodzajów dróg. Sieć drogowych połączeń w Polsce jest zróżnicowana i często podczas jednej podróży, mamy okazję ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.