Czy warto kupic audi A4

04 Lip 2009, 22:54

chciałbym sie dowiedziec czy warto kupic audi A4 chodzi mi głównie czy sa drogie częsci i jak blacha n nim leży pozdro
zubr91
Nowicjusz

Miejscowość: Polanowo

05 Lip 2009, 09:42

Musisz sprecyzować o jakie A4 tobie chodzi (rocznikowo,przedział cenowy) oraz z jakim silnikiem lub silnikami.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

05 Lip 2009, 12:22

Jeśli nie jest zajechane to warto kupić.Nawet jak będzie 1997 rok.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

05 Lip 2009, 14:12

Nie do konca tak jest gdyż np.AUDI A4 II to wyższa jakość ,są wersje silnikowe ,ktore należy omijac szerokim łukiem itd!Podstawowa sprawa to popularne silniki i naturalnie samochód w dobrym stanie .AUDI A4 nie jest pozbawione wad!Przednie zawieszenie,które jest nietrwałe, daje dużą frajdę do czasu gdy trzeba udać się do mechanika wtedy uśmiech z twarzy znika(wymiana kompletnych wahaczy bez możliwości wymiany samych sworzni,np)Następna rzecz to taka,że nikt nie pozbywa się tego AUDI jeśli nie jest bite lub w b.dobrym stanie o tym trzeba pamiętać.Narzekamy na przednie zawieszenia w Alfie 156 np,że kosztowne w wymianie i nietrwałe ,tyczy się ten problem także Paskow oraz właśnie AUDI a jakoś o tym cisza podobnie jak o księżach ,którzy w Poznaniu hodują marihuanę(niezły biznesik,co? :!: :lol: ) pod Ostrowem Tumskim a Policja nie reaguje na doniesienia dziennikarzy.Takie jest zycie w krajach rządzonych przez nieuczciwych i niesprawiedliwych ludzi! :!: Dlatego pytam o wersję silnikową,rocznik, gdyż są momenty poprawiania wad( tzw. facelifting).
PhantomASA1
Forumowicz VIP

07 Lip 2009, 23:57

Ja miałem kupować A4 B5 po lifcie ale przejechałęm się Toledo II i od tej pory nie chce A4 Mam pożądne zawieszenie sztywne i trwale, wymiana rozrządu jest tansza, złodzieje się nimi nie interesują to tak z grubsza :) Co ciekawe instalacja z 8 głośnikami w Toledo gra lepiej jak system Bosse w A4 ;D
adix62
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

09 Lip 2009, 22:03

Hiszpańskie Vwageny są ładniejsze ,maja dynamiczniejszy wygląd ,nic nie są gorsze i chyba tylko przez to tańsze! Adix znalazłeś się w gronie tych którzy wolą płacić mniej za to samo albo więcej otrzymywać za mniej!Tak trzymaj. :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

10 Lip 2009, 17:22

PhantomASA1 napisał(a):Hiszpańskie Vwageny są ładniejsze ,maja dynamiczniejszy wygląd ,nic nie są gorsze i chyba tylko przez to tańsze! Adix znalazłeś się w gronie tych którzy wolą płacić mniej za to samo albo więcej otrzymywać za mniej!Tak trzymaj. :wink:

Bzdura, Seat to seat a Audi to Audi. Jeżli ktoś twierdzi że te samochody są takie same to się grubo myli :D
Audi to Klasa, o którą AUDI dba...a Seat to przystawka, o którą się nikt nie martwi.....
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

10 Lip 2009, 17:59

Jeśli ja bym miał kupowac to bym kupił w wersjii Combi czarna z chromowanymi relingami i alusami na niskim profilu oczywiście w dieselku 110 koników lub po jakimś chiptunningu. Ot taka moja fantazja:)
lukas_durex
Nowicjusz

Miejscowość: Dębica

10 Lip 2009, 19:40

Miszarus mylisz się ,Seat złożony tylko ze swego ciała bez przeszczepów jest lepszy od Audi powypadkowego lub złożonego z dwóch lub trzech nieboszczyków,skocz sobie do informacji ADAC i zobacz ,że z tymi AUDI różowo tak nie jest,naturalnie na tle innych niemieckich samochodow wypada dobrze ale mnie fascynują bryki których silniki dociągają do miliona bez trudu ,SEATY to bardzo dobre samochody ,warte swej ceny.Ty sądzisz ,że Skody gorsze od VWagenów?!Niemcy są przymuleni jakością Skód,Czesi okazują się b.solidni!Seata dużo latwiej jest znależć niebitego to weż pod uwagę ,dla mnie samochód po poważnym wypadku niewiele jest wart,nawet jeśli nieżle jest zrobiony.
PhantomASA1
Forumowicz VIP