Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
andrewb25 napisał(a):jak ktoś będzie chciał to mieszek nakładki na pedały czy nawet kierownicę można szybko i za nieduże pieniądze zmienić, to samo tapicerka porządnie wyprać i masz wnętrze jak nowe,
przebiegu jak był cofnięty to też nie sprawdzisz o ile był cofnięty.
gigit napisał(a):andrewb25 napisał(a):jak ktoś będzie chciał to mieszek nakładki na pedały czy nawet kierownicę można szybko i za nieduże pieniądze zmienić, to samo tapicerka porządnie wyprać i masz wnętrze jak nowe,
przebiegu jak był cofnięty to też nie sprawdzisz o ile był cofnięty.
no to jak widzisz w aucie z 98r nowa kierownice, mieszek i nakladki to juz daje cos do myslenie nie sadzisz .... ??
przebieg mozna jeszcze zczytac z ABS-u
mareczek11400 napisał(a):no właśnie chodzi mi o takie sprawy co piszecie. wiem że najlepszy jest serwis ale rozważam wyjazd do niemiec po auto. Kolega zna bardzo dobrze niemiecki wiec z dogadaniem się nie bedzie problemu ale wiadomo że i tam można się na coś nadziać. Dlatego chodzi mi o takie specyficzne punkty odniesienia. Co można że tak powiem na oko sprawdzić i ewentualnie co od razu by dyskwalifikowało dany samochód.
Dzięki za zainteresowanie
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI