Czy warto kupić GARBUSA?

26 Kwi 2011, 10:20

Witam, przez okres świąt miałem mozliwość kilka krotnie pojeździć nowym starym Garbusem (new beetle) i muszę przyznać że wrażenia z jazdy są jak najbardziej pozytywne. Z racji tego że jestem na etapie wyboru/kupna auta, stąd moje pytanie czy warto go kupić? Oczywiście widziałem oferty opiewające ponad 15K, ja natomiast chciałbym się zmieścić w tej cenie, co sądzicie o tym autku?

Żeby było łatwiej, chciałbym auto w dieslu, żeby mogło nim pojechać ze 4 osoby i odrózniający się od masy aut na naszych ulicach. Nie jestem rajdowcem, więc osiagi mnie tak nie interesuję, no ewentualnie w miarę małe spalanie...
dominiqs
Początkujący

Miejscowość: Trzebnica

26 Kwi 2011, 19:11

Co do eksploatacji to nie będzie droższa od golfa, warto się rozejrzeć za silnikiem 1Z 90km do tej budy jest w sam raz. Spalanie wyjdzie takie jak w golfie może lekko mniejsze.
adammtv
Aktywny

Miejscowość: Złoty Stok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak poruszać się po kierownicy?
    Prawidłowe ułożenie rąk na kierownicy ma zasadniczy wpływ na bezpieczeństwo jazdy, ponieważ właśnie dzięki niej kierowca ma kontrolę nad układem kierowniczym i zawieszeniem. Tylko prawidłowe trzymanie koła kierownicy umożliwia ...