aycare napisał(a):A twój komentarz odnośnie mnie jest raz, że nie na miejscu, dwa, że nawet mnie nie znasz, i nie masz prawa oceniać. Za to ja teraz widzę jaki poziom reprezentujesz.
1.
![Uśmiechnięty :)]()
widzisz chłopaku, brakuje Ci konsekwencji, nawet w tym co piszesz.Z jednej strony piszesz, że ameryki nie odkryłem, to po co z drugiej wklejasz takie ulepy skoro wiesz że nie trzeba odkrywać ameryki by wiedzieć czym one są?
2. nie oceniam Ciebie, co z resztą napisałem, tylko Twojego posta, który jest "z kosmosu" dlatego napisałem, że co raz więcej tu kosmitów. Jakbyś zadał sobie odrobinę trudu to byś poczytał forum max do 2 tyg wstecz i na pewno natrafisz na wątek o samochodach w kasie do 3 tyś bo przewijają się tu co jakiś czas, miałbyś tez tam gotowe odpowiedzi czego można się spodziewać.
3. twierdzisz że ja jestem burakiem, bo napisałem Ci wprost co sądzę o wypocinach które wkleiłeś, na szczęście Ty jesteś tak dobrze wychowany, że nie obrażasz nikogo i prowadzisz kulturalną rozmowę. Nie zachowuj się jak szczeniak z piaskownicy, tylko przyjmij z pokorą słowa bardziej doświadczonych od siebie i zamiast burzyć swoją młodzieńczą krew zastanów się czy nie mam czasami racji. Nie napisałem tego by Ci naubliżać, tylko by Ci zaoszczędzić nerwów na doprowadzenie takich ruin do stanu jezdnego, co czasami może okazać się niemożliwe, bo wątpię byś nie znając się i w tak małej kasie wydał parę groszy na sprawdzenie geometrii, a wiele z tych padak po prostu nie będzie jej miało, po dzwonach poważnych. Co oznacza jazda padliną bez geometrii i jak to jest bezpieczne to chyba nie trzeba pisać.
4. Czasami warto się zastanowić nad tym co się pisze, bo jeszcze napisać durnotę może się zdarzyć, ale obrażać kogoś bo się broni tej durnoty, to trzeba się zastanowić czy to czasami nie jest "burackie" zachowanie.
5. Acha, no i zanim komuś zaczniesz zwracać uwagę na temat "poziomu" to sam go trzymaj po pierwsze ze słownictwem, po drugie ze znaczeniem słów-"gupiś"-nie ma takowego
widzisz, to takie "polaczkowate" ubliżać drugiemu a nie widzieć u siebie
A teraz koniec żartów-tak na serio-zluzuj gumkę z nerwami, bo one są tu niepotrzebne, zmniejsz oczekiwania jak nie chcesz wtopić kasy i posłuchaj użytkowników starszych co mieli po kilka aut w życiu a nie tylko hulajnogi i deskorolki-tylko zyskasz na tym.
Kupuj rozważnie, unikaj chwytów i sztuczek, nie daj się nabrać. Nie bądź JELENIEM.