aycare napisał(a):Żałosny komentarz. To, że ty jesteś polaczkiem, nie znaczy, że musisz przyrównywać innych do swojego, dość niskiego, poziomu.
Właśnie niskich lotów to Twój pierwszy wpis, wujek google nie gryzie by sobie zobaczyć co ile kosztuje i chociażby spróbować uśrednić cenę, by ją traktować jako wyjściową do sprzedaży. Czy to tak wiele?Nawklejałeś ogłoszeń, które ze zdjęć przypominają tylko samochody a mają z nimi niewiele wspólnego. Kasa 3 tyś to jest kasa na Vectrę A a nie na B, na peugeota 405 a nie 406 itd. Polaczek to styl myślenia, więc się nie przejmuj, nie jesteś sam. Osobiście nic do Ciebie nie mam, oceniłem Twoje podejście do zakupu samochodu, a chyba po to założyłeś wątek?Przykro mi, że nie potrafisz wyciągnąć konstruktywnych wniosków, myślałeś, że będą ochy i achy na temat tego co tu nawklejałeś i zostaniesz "odkrywcą", "rekinem okazji" itd?Myśląc, że jesteś w stanie kupić takie pojazdy w tej cenie i będą one co najmniej dostateczne dołączasz do dużego grona jeleni na które polują sprzedawcy przedstawiający taką ofertę. Przykre ale prawdziwe, a ja nie zamierzam owijać w bawełnę, bo taki mam charakter że jak coś jest gównem to nie opisuję tego że to zawoalowane ekskrementy przypominające kolorem czekoladę. Dlatego ogarnij się i kup samochód a nie coś co będzie zostawiało tyle śladów ile ma kół i będziesz ładował wiecznie w to pieniądze, w dodatku jak sądzę ciężko zarobione.
Wiesz co jest domeną "polaczków" czyli tych właśnie dziwnych zachowań?Że zasuwają ciężko pracując i zarabiając pieniądze, a wydają je zupełnie bez rozumu, nie pamiętając jak ciężko to przysżło-inaczej można to zwać brakiem rozsądku.
Kupuj rozważnie, unikaj chwytów i sztuczek, nie daj się nabrać. Nie bądź JELENIEM.