Pionek skup się na numerologi tsi bo dobrze Ci to idzie...
A teraz Ci napiszę ogólnie i dosadnie.
Niemcy takie trupy mają w d.up.ie, do momentu trzymania się kupy ktoś nim jeździł ale wystarczy że trzeba było wymienić oleje, tarcze z klockami i coś w zawieszeniu i masz już po ich cenach 30% wartości a jak była rdzewka nawet mała to sajonara piggi. W ch byłoby inaczej bo cena takiego serwisu byłaby jeszcze większa a w dodatku bardziej niż pewne że coś byłoby zwalone...
Co do opcji bezwypadkowy...to zastanów się jeżeli niemiec malował dwa elementy to zaznaczysz bezwypadkowy...a jeżeli ktoś udowodni Ci że powtórny lakier to wypadkowy to co zrobisz... masz teraz jeden temat u nas na forum jak ktoś sprzedał chrupka i nowy właściciel chce mu zwrócić...ja miesiąc temu miałem akcje ze zwykłą konsolą nową za 700zł.sprzedaną na allegro gdzie kolo chciał ją zwrócić i...jak odparłem skutecz nie atak to co wyszukał ...? Że w opisie było zdanie "brak rys i uszkodzeń" więc pedał powiększył zumem gniazdko od pada pod klapką gdzie było rys szt.1...
I kaskę zwracałem. I co ciekawe konsola była odebrana osobiście przez osobę upoważnioną.
Więc jak jesteś taki odważny to życzę Ci powodzenia...będzie potrzebne.
I nie pisz tetaz co Ci się wydaje wypadkiem a co kolizją bo w razie czego sąd ma to w d... liczybsię papier rzeczoznawcy i nic więcej.
A tak właściwie jak taki ogryzek był malowany to co ? To nic ...