Czy warto kupić to Mini

15 Sty 2017, 16:54

Witam. Proszę o pomoc w wyborze samochodu Mini. Rocznik 2003, przebieg: 140 tyś. Benzyna. za kwotę 12 tyś. Szukam takiego samochodu z tego rocznika z myślą użytkowania na okres ok. 3 lat. Widać, że auto miało przygody. Choćby po źle spasowanej klapie. Proszę o podanie przybliżonych kosztów naprawy chodzi mi o lepsze spasowanie elementów i korozję. Ponadto właściciel dorzuca jeszcze komplet opon letnich na felgach aluminiowych. Więcej zdjęć mogę przysłać na e-mail. Jeśli ktoś jest z Konina i miałby ochotę sprawdzić to auto, to proszę o kontakt na e-mail: [email widoczny po zalogowaniu]. Za wszelkie rady dziękuję.
ec84
Obserwowany

Auto: Nie mam

15 Sty 2017, 18:00

Najprościej będzie jak po prostu wrzucisz tutaj to ogłoszenie. Z samych zdjęć nie można wiele wywnioskować
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

15 Sty 2017, 18:14

Oto ogłoszenie
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
ec84
Obserwowany

Auto: Nie mam

15 Sty 2017, 18:58

W sumie to z tym spasowaniem tylnej klapy to dyskusyjne sprawa, niby po lewej jest większa szpara, ale tragedii nie ma, może wystarczy przykręcić na zawiasach.
Samo auto jakoś szczególnie nie przekonuje, zdjęcia takie sobie no i ten bogaty opis... Szczerze to wolałbym poszukać czegoś innego
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak działa Toyota Safety Sense?
    Toyota Safety Sense (TSS) to pakiet który składa się z kilku systemów bezpieczeństwa i ma za zadanie zapobiegania kolizjom lub ograniczeniom ich skutków. Opisujemy poniżej systemy które wchodzą ...