19 Kwi 2014, 11:51
Samo to, że sprzedający wciska głupotę o spalaniu 9l/100km gazu jest śmieszne, bo te auta normalnie palą 12-15l/100.
Ciężko jest znaleźć teraz dobre autko, bardzo bardzo dużo handlarzy jest, wiem, bo sam teraz szukam auta i 90% ofert w internecie to handlarze wciskający wypicowanego szrota, wszystko igła, super, a na żywo okazuje się zupełnie co innego, zresztą osoby prywatne również lubią trochę naściemniać, przykładowo ostatnio oglądałem tą polówkę [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] jeżdżący śmietnik, zjeżdżone, zaniedbane, poniszczone, coś zaczęło trzeć z tyłu o czym dowiedziałem się przypadkiem podczas przejażdżki, no i oczywiście nie zabrakło komedii z bezwypadkiem, bo szpachelka była. Licznik na 100% kręcony! Cena sporo zawyżona jak za auto w tym stanie...
Jeszcze lepsza historia, dzwonię wczoraj do gościa od tej hondy [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] gość jeździ tym rzekomo 3 miesiące i śmie twierdzić, a nawet "założyć się o wszystkie pieniądze", że silnik nie bierze, ani grama oleju - śmiech na sali.