Witam Poszukuje samochodu najlepiej diesel co najmniej 2.0 140 KM w kombi około 16-19 tyś zł, rocznik 2004-2008
Samochód musi być bezawaryjny, będzie jeździł długie trasy do Włoch około 1500 km w czym w pełni załadowany z przyczepą Myślałem o Octavii ale głowica jest awaryjna W planach była też honda accord ale nie jestem pewien Japończyków Potrzebuje fachowej pomocy więc zgłaszam się do was Pozdrawiam
Myślałem nad Roomster i Fabia
Ostatnio edytowany przez sebix, 20 Kwi 2014, 10:08, edytowano w sumie 1 raz
Nie ma to jak Fabia w długie trasy honda accord fajna opcja, ale jak chcesz dość mocno używać auto to polecam rozważyć większy silnik czyli Volvo V70 z 2.4 D. 5 garów w rzedzie, mocny i trwały motor. Buda pakowna. Za 19tys niestety nie kupisz nic w dobrym stanie.
Fabia to auto do miasta a nie na trasy, a Roomster to auto dla handlowca więc dużo wytłuczonych egzemplarzy. Poza tym też jest niewygodna. Ode mnie jeszcze Mondeo Mk3 2.5 V6 z LPG
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Opel Cascada - nowy kabriolet, atletyczny i uwodzicielski Po wielu generacjach kompaktowych kabrioletów na bazie modeli Kadett i Astra, Opel powraca do starszej tradycji kabrioletów, o średnich wymiarach, z czterema miejscami, i miękkim dachem, które są symbolem ...
sebix napisał(a):będzie jeździł długie trasy do Włoch około 1500 km w czym w pełni załadowany z przyczepą
Zwróćcie na to uwagę to musi być wół roboczy a nie pierdziawka. Diesel w manualu to dobry pomysł. Pojemność 2.2 w gorę najlepiej moim zdaniem 2.4 który ma volvo. [link do oferty na Allegro wygasł] do tego auto ładnie wyposażone.
sebix - dlaczego? W tej cenie masz do wyboru albo nowszy badziew albo starsze solidne i dobre auto. Jak ma być w trasy i do szarpania ciężarów to nie może być popierdziawka z silnikiem od kosiarki na "F" czy coś podobnego, bo zaraz się zacznie sypać.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
525d e39.(tylko nie tds!) przyjaciel ma i nie narzeka wygodny i idealny na trasy, pojemny i mocny, nieśmiertelny silnik już ma 290 tyś i sunie wciąz elegancko.
Dobre starsze Volvo jak trafisz zadbane to pojeździsz tym zresztą nie jeździsz rocznikiem. Jakość podzespołów jest na znacznie wyższym poziomie niż w obecnie produkowanych autach. Croma ma niestety zawias słaby i buja ja troche. Rocznikowo młodsze, ale czy lepsze pod względem trwałości?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.