Witam all ,
mój znajomy koniecznie chce kupić megana I FL 1,9 DCI i zastanawia się nad tym konkretnie modelem ---->> [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
moje pierwsze pytanie czy w 2002 roku 1,9 DcI miał 120 koni ??? wg. mnie były tylko 100 i 105-cio konne .
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Jeśli chodzi o Megane II,to w 2002 były silniki 1,9 dci o mocach w przedziale 120-130KM.
Mniejsze moce o których piszesz były przypisane silnikom o poj. 1,5.
Silnik o mocy 105 KM to silnik 1,5 dci i do tego był dostępny od 2004r.
artur73 napisał(a):Jeśli chodzi o Megane I ,to najmocniejszy diesel 1,9 miał 102 KM i był wkładany do 2002... Nie było diesla o mocy 120 KM...
dokładnie ! -gość który sprzedaję to auto upierał się, że ma 120 koni jednak gdy podał mi numer VIN odwiedziłem znajomych z Renault po sprawdzeniu okazało się że silnik ma 102 KM !
dzięki za pomoc all
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Fałszywe poczucie bezpieczeństwa Pieszy wchodząc na oznaczone pasami przejście często zyskuje fałszywe poczucie bezpieczeństwa. Jak gdyby fakt, że w tym miejscu ma pierwszeństwo, chronił go przed zagrożeniem. W rzeczywistości na przejściach dla pieszych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.